Over Fiona (schrijfster van blogs)

Als klein meisje zwijmelde ik samen met m’n oma minutenlang in Vorsten boven foto’s van prinsessen in avondjurken. En hoewel oma altijd zei ‘Vergeet het, kind, je bent niet van adel.’ bleef ik als klein meisje dromen van mooie jurken, knappe prinsen en een rits personeel (ja, ook in die volgorde…).

 

Hoewel inderdaad niet tot de adel toegetreden, voelde ik me op 15 oktober 1999 wel een echte prinses. Inclusief droomjurk, fabulous hair en ‘personeel’. Prinses voor één dag met een knappe prins aan mijn zijde. Oma heeft het niet meer meegemaakt, maar ik weet zeker dat ze het prachtig had gevonden.

 

Wiebe, zo heet die prins, is nog steeds dé man in mijn leven en samen hebben we inmiddels twee zoons. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam als zelfstandig communicatieprofessional en daarnaast schrijf ik graag, heel graag.  Die passie vertaalt zich in blogs over mijn leven als werkende moeder en sinds september 2013 schrijf ik de wekelijkse blogs voor Wedspiration.

 

Wat is er veel veranderd in de trouwbranche door de komst van internet! Ik verbaas me over de hoeveelheid creativiteit, de mogelijkheden die er zijn en de informatie die beschikbaar is. Voor ieder blog, of het nou om leuke DIY-tips gaat of om het verhaal van een ‘real wedding’, zoek ik op internet voor nét dat beetje extra waar je als aanstaande bruid echt wat aan hebt.

 

Prinses voor één dag in je eigen sprookjeswereld: het kan. Laat je inspireren op Wedspiration! Heb je tips of vragen, stuur dan een mail aan Jo-Anne; zij heeft een groot netwerk van experts in de trouwbranche, dus je vraag is in goede handen.

 

Ben je zelf werkzaam in, bijvoorbeeld, de trouwbranche, wil je bloggen, maar heb je geen tijd? Wil je social media (beter) inzetten, maar je weet niet goed hoe? Stuur me gerust een email, dan kijken we samen hoe ik je verder kan helpen.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety