About

Wedspiration geeft mij de geweldige gelegenheid om bruidsparen te inspireren.

Ik (Jo-Anne van der Lelij)

Magazine 'Wedspiration'
Design by Studio Rabarber

laat mij inhuren als ceremoniemeester voor bruiloften. Tijdens de voorbereidingen begeleid ik de bruidsparen met organisatorische tips en leuke ideeën. Ik bruis van de leuke, maakbare ideeën. Op Wedspiration laat ik die allemaal zien zodat elk bruidspaar er hun ideeën vandaan kan halen. In Nederland stylen we steeds meer onze wedding, maar het kan nog leuker, anders en mooier. Mijn ideeën haal ik voornamelijk uit het buitenland en probeer deze te “vertalen” naar onze cultuur. In Nederland zoek ik de leukste bedrijven om te laten zien wat er zoal geboden kan worden. I love weddingpics……dus heb veel contacten met bijzondere fotografen. Zij leveren mij hun werk zodat jullie weer leuke ideeën kunnen zien van anderen.

Test

Verder geniet ik van de kleine bijzondere dingen en gebeurtenissen in mijn leven. Zoals een kaartje, een schaterlach, een zonnestraal en onze “love seat”. Vriendschappen vind ik belangrijk. Je wordt er rijker van. Als we elkaar spreken of ontmoeten stimuleren we elkaar om nieuwe dingen te leren, ontdekken en maken. Waar ik echt niet van hou is….koken (laat mijn moeder het niet horen!)

Test Strong

Ik hou van feestjes. Heerlijk om weer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben een echt mensen mens. Feestjes geven de gelegenheid om te genieten van elkaars eigenaardigheden! Feestjes zijn een succes als mensen van elkaar genieten.
Het maken van Wedspiration voelt ook als een feestje. Ik probeer de mooiste inspiratie te laten zien: kleuren combi’s, vintage styling, prachtige fotografie etc. Iedereen is blij op zo’n trouwdag. Alles wat te maken heeft met bruiloften van cake pops, polscorsages, trouwslippers tot Do-It-Yourself (zelf maak ideeën) vind ik leuk.

Veel plezier op Wedspiration!

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety