Weet ’t zeker met een RSVP kaartje!

Rsvp-kaartje-wedspiration-01
Ontwerp: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings

Wil je onbezorgd trouwen? Dan is het een idee om bij jullie trouwkaart en RSVP kaartje mee te sturen. Zo weet je wie je kunt verwachten op jullie grote dag. Weet ’t zeker met een RSVP kaartje!

RSVP kaartje

RSVP staat letterlijk voor ‘répondez s’il vous plaît’; Frans voor ‘antwoord u alstublieft’. Met een RSVP kaartje vraag je je genodigden dus te reageren op de uitnodiging. Het meesturen van zo’n kaartje wordt steeds meer gebruikelijk in de trouwbranche. Net zoals het gebruikelijk wordt om het aantal gasten aan de feestlocatie door te geven. Dat soort informatie kun je dus boven tafel krijgen met een RSVP kaartje.

Stijlvol trouwen

Stijlvolle Trouwkaarten heeft sindskort een collectie RSVP kaartjes in het assortiment. Van klassiek tot modern en van ‘eigen fabrikaat’ met een foto tot volledig op maat gemaakt. Kies voor een RSVP kaartje altijd voor hetzelfde ontwerp als je trouwkaart en zorg ervoor dat dit kaartje qua formaat kleiner is dan de trouwkaart.

Stijlvolle Trouwkaarten zetten de voor- en nadelen, tips en trics, do’s en don’ts voor je op een rijtje. Wil je meer weten dan alleen of de genodigden daadwerkelijk op jullie bruiloft komen, dan kun je dit ook op het RSVP kaartje zetten. Bijvoorbeeld dieetwensen of of iemand met of zonder partner of kinderen komt. Zorg er altijd voor dat het retour sturen van het RSVP kaartje eenvoudig is. Dit kan door een retourenvelop mét adres mee te sturen of door het RSVP kaartje als briefkaart te laten maken met het retouradres voorgedrukt erop.

Weet ’t zeker met een RSVP kaartje!
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety