Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Weet 't zeker met een RSVP kaartje! Weet 't zeker met een RSVP kaartje!

Weet ’t zeker met een RSVP kaartje!

Rsvp-kaartje-wedspiration-01
Ontwerp: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings

Wil je onbezorgd trouwen? Dan is het een idee om bij jullie trouwkaart en RSVP kaartje mee te sturen. Zo weet je wie je kunt verwachten op jullie grote dag. Weet ’t zeker met een RSVP kaartje!

RSVP kaartje

RSVP staat letterlijk voor ‘répondez s’il vous plaît’; Frans voor ‘antwoord u alstublieft’. Met een RSVP kaartje vraag je je genodigden dus te reageren op de uitnodiging. Het meesturen van zo’n kaartje wordt steeds meer gebruikelijk in de trouwbranche. Net zoals het gebruikelijk wordt om het aantal gasten aan de feestlocatie door te geven. Dat soort informatie kun je dus boven tafel krijgen met een RSVP kaartje.

Stijlvol trouwen

Stijlvolle Trouwkaarten heeft sindskort een collectie RSVP kaartjes in het assortiment. Van klassiek tot modern en van ‘eigen fabrikaat’ met een foto tot volledig op maat gemaakt. Kies voor een RSVP kaartje altijd voor hetzelfde ontwerp als je trouwkaart en zorg ervoor dat dit kaartje qua formaat kleiner is dan de trouwkaart.

Stijlvolle Trouwkaarten zetten de voor- en nadelen, tips en trics, do’s en don’ts voor je op een rijtje. Wil je meer weten dan alleen of de genodigden daadwerkelijk op jullie bruiloft komen, dan kun je dit ook op het RSVP kaartje zetten. Bijvoorbeeld dieetwensen of of iemand met of zonder partner of kinderen komt. Zorg er altijd voor dat het retour sturen van het RSVP kaartje eenvoudig is. Dit kan door een retourenvelop mét adres mee te sturen of door het RSVP kaartje als briefkaart te laten maken met het retouradres voorgedrukt erop.

Weet ’t zeker met een RSVP kaartje! 1. 8 september 2014 @ 20:13 Eline

  Dat is inderdaad heel handig, als iedereen zich er aan houdt. Wij hadden geen speciaal kaartje maar wel op de begeleidende brief het vriendelijk verzoek gezet om aan te geven of de genodigden dachten te komen. Op de uiterlijke reactiedatum had nog geen 10% gereageerd… Uiteindelijk dus allerlei kanalen ingezet om aan het verzoek te herinneren en dan nog is de respons 80%.

  Beantwoorden

  • 10 september 2014 @ 08:27 Wedspiration

   Niet te geloven dat zo weinig mensen reageerden. Veel mensen zijn daar lui in en vergeten het. Houden er geen rekening mee dat het bruidspaar wel moet betalen. Goed dat je andere kanalen in hebt gezet …. maar wat een werk. Zou jij bruidsparen adviseren wel of geen rsvp kaartje te versturen of te vermelden op de trouwkaart?
   groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety