Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
De 10 leukste webshops voor decoratie bruiloft De 10 leukste webshops voor decoratie bruiloft

De 10 leukste webshops met decoratie voor je bruiloft

10-leukste-webshops-bruiloft

Ben je op zoek naar decoratie en stylingaccessoires voor op je bruiloft? Wil je ’t leukste van het leukste en het meest originele, maar je wilt het echt niet zelf maken? Stop dan maar met je zoektocht: wij hebben de tien leukste webshops voor wedding deco in Nederland voor je op een rijtje gezet. En…de keuze is reuze!

Of je nu hip design en frisse kleuren wilt of je graag voor rust en een klassieke uitstraling: deze tien webshops hebben ’t allemaal.

1. A Little Lovely Company

Zet je feestneus op voordat je deze webshop binnengaat. Je vindt hier vooral  bruiloft decoraties in de vorm van guirlandes, ballonnen en piñatas. En, heel handig, ook stokjes om de ballonnen op vast te maken. Een one-stop-shop voor wie wil decoreren in vrolijke kleuren!

2. Lang zal ze leven 

Deze webshop presenteert zich als ‘vintage feestwinkel’. Je vindt hier van alles voor allerlei feesten en partijen, zeker óók voor je bruiloft. En wat een breed assortiment: van pom poms tot lampionnen en van etagères tot snoepgoed. De moeite van een bezoekje waard!

3. Glorious Sweets 

De naam verraadt het al een beetje: hier vind je niet alleen hele leuke styling accessoires. je kunt hier ook terecht om je candy table (hip & happening!) te decoreren: bekers, bordjes, etagères. En ook guirlandes, confetti en honeycombs.

4. Jetjes en Jobjes 

Een eigentijdse shop en blog voor elk feestje: dat vind je bij Jetjes en Jobjes. De shop is fris vormgegeven en ook de producten die Jetjes en Jobjes aanbieden zijn fris en eigentijds. Het assortiment is lekker breed. Van ‘kant en klaar’ tot materialen om zelf je guirlande of krijtbordjes te maken.

5. Wedding Deco

Wil je echt helemaal los, dan mag je Wedding Deco niet overslaan. Met een handige menustructuur zie je al snel op welke decoratie voor je bruiloft je makkelijk kunt shoppen. Nou ja, makkelijk? Wij krijgen spontaan keuzestress bij het zien van zoveel leuks!

6. Wedding Winkel

Nog een topper: Wedding Winkel. Wie kiest voor rust en duurzame materialen kan zich hier helemaal uitleven. Bedankjes van gerecylcled papier en taartvorkjes van hout; een ringenkussentje van jute en een kralenslinger van houten kralen met vilt. Prachtig én origineel!

7. 100% Leuk

Deze webwinkel doet wat de naam belooft: de artikelen zijn echt 100% leuk! De woonaccessoires passen makkelijk in een mooie glossy, maar wij kijken natuurlijk vooral naar de feestartikelen. Ballonnen in alle soorten en maten, krijtbordstickers en knijpertjes. Maar ook handige artikelen voor je candy of dessert table: van etagères tot cupcakeversiering. 100% leuk!

8. Ter attentie

Ter attentie: een hippe webshop voor de bruid in spé. Van ‘Mrs’ kledinghangers tot taarttoppers en van ringenkussentjes in de vorm van een pioenroos tot props voor in een photobooth. Hip!

9. Joehoee

Het houdt maar niet op: ook bij Joehoee kun je los. Corsages, houten ringenplankjes en ringendoosjes, autoversiering en, voor de jonge gasten, een koffer vol met leuke activiteiten. Handig tijdens bijvoorbeeld receptie en/of diner.

10. KEKstyle 

De laatste in dit rijtje, maar daardoor zeker niet de minste! De vertaling van KEK is: “modieus, vlot, kittig en jong”. Nou, daar zijn wij het helemaal mee eens. In deze webshop met onder andere een pagina met decoratie voor je bruiloft, vinden wij de papertassels helemaal geweldig. Ze hebben Tassel Garlands en Ballon Tassels in verschillende kleuren en maten.

Have-fun-with-shopping


 1. 8 september 2014 @ 09:17 Brigitte

  Super leuk zeg, dank jullie wel ;-)

  Liefs,
  Brigitte

  Beantwoorden

  • 8 september 2014 @ 12:24 Wedspiration

   Graag gedaan! Heel veel succesmet het verkopen van je trendy te gekke spulletjes. Wij zijn fan!

   groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety