Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Bruiloft van Eric en Cory {huwelijk met 'n internationaal tintje} Bruiloft van Eric en Cory {huwelijk met 'n internationaal tintje}

Bruiloft van Eric en Cory {met ’n internationaal tintje}

internationale-bruiloft-picture-10
Fotocredit: Moor Image

Nederland meets Nieuw-Zeeland in de real wedding van vandaag. De bruiloft van Eric en Cory vond plaats onder toeziend oog van familie en vrienden van over de hele wereld. Een huwelijk met een internationaal tintje: mis het niet!

Aanzoek in stijl

Eric en Cory kenden elkaar drie jaar toen Eric op z’n knieën ging op een voor hen beiden bijzondere plek: de countryside van Engeland. Eric z’n opa woonde hier, Cory herkende het landschap vanuit Nieuw-Zeeland waar zij opgroeide. Een romantisch aanzoek en volmondig ‘ja’ tijdens zonsondergang. Een jaar later was het zover: de bruiloft van Eric en Cory.

Bruiloft van Eric en Cory

Eric en Cory kozen voor één locatie voor de hele dag. Slim: dat scheelt tijd en logistiek gedoe. Raden wij van harte aan! Paviljoen ’t Twiske in recreatiegebied ’t Twiske (gemeente Oostzaan) voldeed aan al hun huwelijkswensen. In die prachtige en typisch Hollandse omgeving werd het op 28 juni 2014 een smeltkroes van nationaliteiten: Nieuw-Zeeland, Engeland, Canada, Amerika, Duitsland, Australië en Nederland. Zelfstandig trouwambtenaar Daphne van den Boogaard zorgde voor een mooie Nederlandse trouwceremonie en de bridesmaids en groomsmen gaven een Nieuw-Zeelands tintje aan de dag. Zelfde jurken, zelfde pakken: dat komen we in Nederland ook steeds vaker tegen!

De bridesmaids en groomsmen waren ook van de partij tijdens de first look van Eric en Cory: ook iets wat we nog niet vaak in de Nederlandse trouwtraditie zien. Daar is de first look iets van het bruidspaar samen. Na de fotoshoot vertrok Cory met haar bridesmaids per auto naar ’t Twiske. Eric ging per gemotoriseerde zwaan samen met zijn groomsmen terug voor de ceremonie. De tegenwind en sterke stroming maakte de tocht per zwaan wat langer dan gepland…Hilariteit alom!

Styling

Eric en Cory vonden ’t Twiske zo’n prachtige locatie dat ze daar met eigen styling niet te veel aan af wilden doen. Ze kozen ervoor om alleen papieren pompons in de kleuren staalblauw, wit en perzik op te hangen. Verder nog wat kleine accessoires zoals fotolijstjes met daarin hun lovestory, kleurrijke taartprikkertjes en mooie kaartjes voor de tafelschikking.

Onbezorgd trouwen

Om hun gasten op en top van hun bruiloft te laten genieten, kozen Eric en Cory ervoor om een professioneel ceremoniemeester in te huren. ‘De to-do lijst op onze trouwdag was best lang. Omdat we niet onze gasten wilden ‘lastig vallen’ besloten we een ceremoniemeester in te huren. Op aanraden van een kennis zijn we met Jo-Anne in contact gekomen. De dag liep gesmeerd.  Jo-Anne heeft ervoor gezorgd dat wij en onze gasten onbezorgd konden genieten.’

Geniet van de sfeerimpressie gemaakt door Hans van Veen, Moor Image.

Leveranciers:

internationale-bruiloft-picture-1
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-2
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-3
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-4
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-6
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-5
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-7
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-8
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-9
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-12
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-11
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-15
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-16
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-17
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-18
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-20
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-19
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-22
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-24
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-27
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-25
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-28
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-29
Fotocredit: Moor Image
internationale-bruiloft-picture-30
Fotocredit: Moor Image

te
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety