Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Uniek in Nederland: swingende bruidsclip {klompen vs. salsa} Uniek in Nederland: swingende bruidsclip {klompen vs. salsa}

Uniek in Nederland: swingende wedding music clip {klompen vs. salsa}

Vandaag een primeur in bruidsvideografie. Geen bruidsfilm in chronologische volgorde, maar een swingende wedding music clip. Geregisseerd en uitgevoerd door bruidspaar én gasten. We weten zeker dat je niet stil blijft zitten bij het zien van deze swingende clip. Dans en kijk je ogen uit: klompen meet salsa…

Nieuw begrip: wedding music clip

Iedere keer als wij een prachtige bruidsvideo binnenkrijgen, zitten we te smullen. En vaak ook schieten we vol bij die intieme momenten die zijn vastgelegd. Bij de clip van vandaag gebeurde dat niet. Niet omdat we ’t niet mooi vinden, maar omdat we er geen tijd voor hadden. Al in de eerste seconden gingen onze voetjes van de vloer en stonden we lachend en swingend te kijken naar de wedding music clip.

Wat is dat, een wedding music clip? Wat ons betreft, is het een nieuw fenomeen in de trouwbranche. Ingrediënten: een bruidspaar wat wel te porren is voor wat anders, een swingend nummer, een videograaf met lef en gasten die net even een andere bruiloft willen beleven dan anders. Een lipdub, maar dan gelikt, professioneel en swingend.

Klompen vs. salsa

MBDD ging de uitdaging aan. Licelott en Eric zochten een fotograaf voor hun huwelijk én wilden een bruidsfilm ‘anders dan anders’. Kan niet ook anders met een bruid uit de Dominicaanse Republiek, een bruidegom uit Nederland die samen in Spanje wonen. Gasten uit alle windhoeken. Klompen versus salsa.

Licelott en Eric kozen voor een swingend nummer en samen met Daniëlle en Dimitri van MBDD schreven ze het script. Ze kozen een aantal momenten op de dag waarop de clip werd opgenomen. Geen chronologische volgorde, maar ‘gewoon’ een film die iedereen blij maakt. Keer op keer.

Het werd een succes. Het draaiboek belandde in de prullenbak, maar het enthousiasme van bruidspaar en gasten werd alleen maar groter. Iedereen deed mee. En terwijl Daniëlle bezig was met de fotoreportage, nam Dimitri nog een stuk van de film op met de gasten. Het dak ging eraf toen tijdens het feest ’s avonds het nummer nog eens werd ingezet door de DJ.

Voor herhaling vatbaar

Daniëlle en Dimitri kijken met plezier terug naar het huwelijk van Licelott en Eric: ‘Het was een geweldige ervaring; ontzettend gaaf om te maken. We zijn dan ook heel trots op het eindresultaat. Het smaakt naar meer: in de toekomst willen we dit vaker  doen. Na deze clip hebben we zoveel ideeën om de beelden bij een volgende bruidsclip nóg mooier en grootser te maken!’

Heb jij ook wel oren naar zo’n swingende bruidsclip? Neem dan contact op met MBDD; Daniëlle en Dimitri gaan graag met je in zee om een onvergetelijke clip te maken!  1. 4 januari 2015 @ 00:39 kadmosb

    Test

    Beantwoorden

  2. 4 januari 2015 @ 18:23 kadmosb

    x

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/wedspira/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29