Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Dit is waarom je een trouwhuisstijl nodig hebt! {unieke beleving} Dit is waarom je een trouwhuisstijl nodig hebt! {unieke beleving}

6 x waarom je een trouwhuisstijl nodig hebt!

trouwhuisstijl
Ontwerp door: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotografie door: Eppel Fotografie

Een trouwhuisstijl: dat klinkt misschien wat zwaar, maar dat is het in de praktijk niet. Het is niet meer of minder dan eenzelfde stijl voor al het papierwerk wat je tijdens je trouwdag gebruikt. Twijfel je of jullie dat wel nodig hebben? Lees dan even door en overtuig jezelf waarom ook jij een trouwhuisstijl nodig hebt!

Trouwhuisstijl: alles in hetzelfde jasje

Je kent het wel: je wordt uitgenodigd voor een huwelijk. Een prachtige kaart valt op de mat: duidelijk met zorg uitgekozen. In de envelop zit ook nog een opgevouwen A4: de brief van de ceremoniemeester. En tijdens de dag zelf krijg je nog andere losse papieren met routebeschrijving, programma, menu etc. Alles in een andere stijl. Is dat slecht? Nee! Kan het beter? Ja! Met een persoonlijke trouwhuisstijl zorg je ervoor dat al jullie papieren tijdens jullie trouwdag eenzelfde jasje aan krijgen. Van trouwkaart tot menukaart en van naambordjes tot kaartjes op de buffettafel.

Unieke beleving

Leuk, maar nog niet overtuigd? Wij geven een paar tips om je te laten zien hoe ver je de trouwhuisstijl kunt doorvoeren. Dan zie je vanzelf hoe je op een eenvoudige manier een hele unieke en persoonlijke beleving aan je trouwdag kunt geven:

 1. Trouwgeloftes van jou en je lief op een prachtige gedrukte kaart. Het inlijsten waard!
 2. Custom made menu- en naamkaartjes voor het diner. Kleur, lettertype: alles past bij jullie. Je kunt er zelfs voor kiezen nog een persoonlijke boodschap voor de gast op de menukaart te laten drukken. Surprise!!
 3. Happy Wishes Cards als alternatief gastenboek. Wedden dat je gasten net even wat langer nadenken over een leuke wens voor op zo’n kaartje?
 4. Wil je de trouwambtenaar bedanken voor de mooie en persoonlijke ceremonie? Laat een mooie kaart drukken met jullie persoonlijke tekst erop.
 5. Hectisch dagprogramma en ben je er niet zeker van dat je gasten echt luisteren als de ceremoniemeester aan het woord is? Laat dan kaarten drukken voor het dagprogramma. Weet iedereen waar hij/zij aan toe is.
 6. Maak je give aways aan het einde van de bruiloft persoonlijk met een kaartje in jullie trouwhuisstijl en met een persoonlijke boodschap.

Wil je voorbeelden van een trouwhuisstijl? Kijk dan nog eens naar de stylingshoot ‘Get ready’ of laat je inspireren en adviseren door Stijlvolle Trouwkaarten. Hier kun je overigens ook terecht voor nog meer redenen en tips voor je persoonlijke trouwhuisstijl! 1. 18 augustus 2014 @ 16:02 DIY: maak je eigen save-the-date video!Wedspiration

  […] met je eigen stijl of foto. En als we je dan nog een allerlaatste tip mogen geven: bedenk of je een trouwhuisstijl wilt. Al jullie huwelijksdrukwerk in hetzelfde jasje. Jullie save-the-date kaart is een mooi moment […]

  Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety