Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Styling met roze en goud {get inspired} Styling met roze en goud {get inspired}

Styling met roze en goud {get inspired}

styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand

Ben jij volop bezig met het voorbereiden van je bruiloft? Nog op zoek naar inspiratie voor styling en tafeldecoratie? Mis deze blog dan niet! Met foto’s van Anouschka Rokebrand laten we je zien hoe prachtig decoratie en styling met roze en goud kan zijn. Get inspired!

 Workshop

Anouschka Rokebrand: een fotografe met passie voor haar vak. We lieten al heel veel van haar mooie werk zien op Wedspiration. Haar liefde voor het vak deelt ze graag met anderen en zo kwam het dat zij in april voor het eerst een workshop ‘Bruidsfotografie’

organiseerde. Dat bleek een schot in de roos: uitverkocht! Tijdens de workshop deelde zij kennis over het runnen van een bedrijf, fotografie en styling. Vandaag deelt zij prachtige foto’s van de styling van die dag met jou!

Styling met roze en goud

Styling met roze en goud: chique door de combinatie van zachte tinten en de pracht en praal van goud. Ingetogen door de tere uitstraling van roze bloemen. Zelden zien we twee kleuren zo briljant doorgevoerd in een styling. Let op de glazen: roze. De print op het servies: roze. En dat afgemaakt met prachtige tafeldecoratie zoals gouden kandelaars en bestek. In één woord: fantastisch.

De taart is de absolute eye catcher op tafel. De kleur verloopt van wit naar roze en weer terug naar wit. Dit spelen met kleuren wordt ‘ombre’ genoemd. Je creëert als het ware schaduw (ombre) op de taart.

Trouwhuisstijl

Ook de voordelen van een trouwhuisstijl worden zichtbaar in de stylingshoot. Kijk eens hoe mooi het is als je al je huwelijksdrukwerk in dezelfde stijl laat maken. Het geeft rust én een mooie exclusieve uitstraling. In deze shoot zie je een mooie trouwkaart, het menu, de tafelnummering, de RSVP-kaart in dezelfde huisstijl. Prachtig.

Deze prachtige trouwhuisstijl is besteld in America, maar je kunt ook op Nerlandse site van Stijlvolle Trouwkaarten een trouwhuisstijl ontwerpen.

Tafeldecoratie

Op zoek naar meer tafeldecoratie? We hebben genoeg voor je: fris geel, oud roze met mintgroen, mintgroen met zachtroze en wit met zilver/grijs.

Get inspired….door Anouschka Rokebrand! Andere geweldige leveranciers die aan deze shoot meewerkten zijn:

styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
trouwhuisstijl
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand
styling met roze en goud
Fotografie door: Anouschka Rokebrand


  1. 15 augustus 2014 @ 08:09 Published: the workshop on Wedspiration » Bruidsfotografie, bruidsfotograaf Den Haag, weddingphotographer Amsterdam The Hague – Anouschka Rokebrand Blog

    […] many features! Thrilled to now see it featured on beautiful Dutch weddingblog Wedspiration! Click here for the feature. Photographers looking for more info about our October edition of the workshop, […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety