Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
10 leukste DIY met wasknijpers voor je bruiloft 10 leukste DIY met wasknijpers voor je bruiloft

10 leukste DIY met wasknijpers voor je bruiloft

DIY-clothespins-01

Wie, net als wij, van knutselen houdt, kan d’r hart vandaag weer ophalen. Want, zeg eens eerlijk: heb jij er weleens over nagedacht om wasknijpers voor iets anders te gebruiken dan je was of het sluiten van plastic zakken? DIY: wasknijpers pimpen!

Wasknijpers pimpen

De wasknijper werd in 1853 uitgevonden door David M. Smith. Toen revolutionair, nu een alledaags huishoudelijk middel wat iedereen wel in z’n huis heeft. Hout of plastic: je was blijft er prima mee hangen. Ook zakken sluiten prima af met een wasknijper.

Maar de wasknijper kan méér. De wasknijper is bijvoorbeeld ook een leuke toevoeging aan de DIY accessoires voor je bruiloft. Wij zochten de tien leukste ideeën voor je op.

1. Taarttopper

Gebruik een wasknijper als taarttopper. Verf beide helften in een andere kleur en maak er bijvoorbeeld een bruid en bruidegom van. Of twee sporters als jullie elkaar tijdens sporten hebben ontmoet. Er is van alles te verzinnen. Eén ding is zeker: het is reuze origineel.

Clothespins-picture-1
Found on: Oh Crafts

2. Knijp je bloemen vast

Bloemen maken je styling af. Hang je bloemendecoratie op aan een lint of mooi touw. Zet ze vast met wasknijpers. Het is aan jou of je de wasknijpers nog in de themakleuren verft of dat je ze origineel laat.

Clothespins-picture-2
Found on: Pinterest

3. Backdrop

De backdrop is hip en happening. Een backdrop van wasknijpers is ook nog eens super origineel! Het wordt wat te veel van het goede om de backdrop ter grootte van een complete muur te maken, maar als achtergrond voor bijvoorbeeld je dessert table past ’t geweldig!

Clothespins-picture-4
Found on: ttStyle Me P
Clothespins-picture-3
Found on: Style Me Pretty

4. Save-the-date

Leuk, jullie sturen een save-the-date kaart naar familie en vrienden. Doe er dan meteen een originele bedrukte wasknijper bij met tekst en datum: dat bewaart handig!

Clothespins-picture-5
Found on: Pinterest

5. Hoogte maker

Wil je graag ’n ‘hoogte maker voor de decoratie’ item? Plak een wasknijper met lijn aan een stok. Wij denken aan tafelnummers, foto’s, linten etc.

Clothespins-picture-6
Found on: Pinterest

6. Zet je naam vast

Ken je dat: je staat op een feestje en je bent je (wijn)glas kwijt. Best irritant, vinden wij. Laat daarom mooie kaartjes maken met daarop de namen van je gasten. Knijp die vervolgens vast met een leuk wasknijpertje aan de glazen. Natuur kun je het ook gebruiken als naamkaartjes voor de tafelschikking van het diner.

Clothespins-picture-7-01
Found on: Pinterest

7. Ringen aan de waslijn

Een foto van jullie trouwringen mag natuurlijk niet in jullie bruidsreportage ontbreken. Doe eens wat anders en hang ze met een mooie wasknijper aan de waslijn. Geen fotograaf die daar ‘nee’ tegen zegt!

Clothespins-picture-11
Found on: WEDologize

8. Tafelschikking

Als je een wasknijper kunt gebruiken voor een (wijn)glas dan kun je er uiteraard ook naamkaartjes voor de tafelschikking in vastzetten. Klem het kaartje tussen de wasknijper en plaats de wasknijper met de twee uiteinden op de tafel of als standaard. Budgetvriendelijk!

Clothespins-picture-8-01
Found on: Pinterest - Found on: Pinterest

9. Fotogalerij

Vind je ’t leuk om een fotogalerij van jullie leven samen neer te zetten tijdens jullie bruiloft? Dan is het leuk om die aan een touw te hangen en met wasknijpers vast te zetten. Tip: zet de foto’s aan de bovenkant van de lijn vast. Weer eens wat anders.

Clothespins-picture-9
Found on: Etsy

10. Wasknijpers kunnen alles hebben!

Een wasknijper is als de perfecte vrouw: ’t kan álles hebben. Dus wees creatief met het versieren. Verven kan, maar je kunt ze ook pimpen met (confetti) masking tape, kant, tule, stof, lint, roosjes of bestempelen.

Genoeg ideeën of heb jij nog meer inspiratie voor mooie wasknijpers? Laat het ons weten en deel met andere aanstaande bruiden!

Wasknijpers
Found on: PinterestWil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety