DIY: maak je eigen save-the-date video!

De zomervakantie is alweer bijna voorbij. Ben jij lekker weggeweest met je lief? Misschien ten huwelijk gevraagd? Dan wil je het grote nieuws nu het liefst van de daken schreeuwen. Hoe je dat op een originele manier doet? DIY: maak je eigen save-the-date video!

Save-the-date video

Weet je nog: de real wedding van Matthijs en Marcha? We verklapten in dat blog al dat dit gelukkige paar zelf een save-the-date video heeft gemaakt. Vandaag kun je die video hier bij Wedspiration zien. Wij vinden ‘em echt over the top gaaf en zijn ervan overtuigd dat ook jij zo’n filmpje kan maken.

Ga vooraf samen zitten en bedenk een script: wordt het een kort verhaaltje over jullie leven of wordt het, zoals bij Marcha en Matthijs, een grappige vooruitblik op jullie grote dag? Verdiep je in de (on)mogelijkheden van de techniek en kijk wie je uit je familie of vriendenkring kunt vragen om te filmen, eventueel te figureren en de film later te bewerken. Je kunt je save-the-date video niet persoonlijker krijgen dan dit.

Zeg het met een kaartje

Zie je het niet zitten om een filmpje te maken of denk je ‘Dat kost te veel tijd. Iedereen moet het nú weten!’ Kijk dan bij Stijlvolle Trouwkaarten voor een leuke save-the-date kaart. In deze online kaartenwinkel kun je uit diverse thema’s en ontwerpen kiezen of je maakt je eigen kaart met je eigen stijl of foto. En als we je dan nog een allerlaatste tip mogen geven: bedenk of je een trouwhuisstijl wilt. Al jullie huwelijksdrukwerk in hetzelfde jasje. Jullie save-the-date kaart is een mooi moment om die huisstijl te (laten) ontwerpen. Stijlvolle Trouwkaarten helpt jullie graag verder!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety