DIY: maak je eigen confetti masking tape!

Nog geen plannen voor dit weekend? Zin om je handen te laten wapperen? Dan hebben wij een leuke en originele tijdsbesteding voor je: DIY en maak je eigen masking tape met confetti. Leuk voor ieder feestje! 

DIY: masking tape

Masking tape is een echte blijver geworden bij bruiloften, feesten en partijen. We schreven verschillende blogs over hoe je masking tape op een leuke en originele manier kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in zwart/wit als sigarenbandje en sluiting van een envelop, als label aan een theezakje en of als handige sluiting voor het dichtplakken van kleine cadeautasjes. In ‘standaard’ ontwerp of gepersonaliseerd: masking tape is er in allerlei soorten en maten.

Maar wat nou als je jouw ontwerp en/of kleuren maar niet kunt vinden online? Dan maak je ’t toch gewoon zelf? Op Pinterest vonden we een ontzettend leuk idee: DIY masking tape met confetti. Ingewikkeld? Welnee! Zorg ervoor dat je genoeg dubbelzijdig plakband/tape hebt en maak bergen gekleurde confetti. Kies voor alle kleuren van de regenboog of juist alleen voor jullie themakleuren. Als je dat allebei hebt: plakken maar! Dit idee vonden we bij Two Shades of Pink …bekijk haar inspirerende blog.

Succes gegarandeerd: uniek én kleurrijk! Fijn weekend….  1. 29 augustus 2014 @ 20:10 10 leukste DIY met wasknijpers voor je bruiloftWedspiration

    […] kan álles hebben. Dus wees creatief met het versieren. Verven kan, maar je kunt ze ook pimpen met (confetti) masking tape, kant, tule, stof, lint, roosjes of […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety