Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
De eilanden top-10 voor jouw destination wedding De eilanden top-10 voor jouw destination wedding

Romantische eilanden top-10 voor jouw destination wedding

destination wedding

Droom je van een destination wedding? Liefst op een plek waar je én kunt trouwen én waar je van een fantastische huwelijksreis kunt genieten? Dan is er veel te kiezen. En omdat er zoveel paradijselijke plekjes op aarde zijn, maakten wij speciaal voor jullie een top 10 van de meest romantische eilanden ter wereld. Destination wedding en huwelijksreis in één! Kies je bestemming en maak je klaar om met volle teugen te genieten van alle romantiek die deze eilanden je te bieden hebben.

1. Wilson Island

Het Australische Wilson Eiland, dichtbij het prachtige Groot Barrièrerif, staat met stip op nummer één. Je verblijft er in luxe safaritenten met een kingsize bed, hangmatten en uitzicht op zee. Wat dit eiland zo uniek maakt, is dat er slechts plaats is voor maximum 12 personen. En voor een kleine €4000 euro per nacht (inclusief alle maaltijden, dranken, snorkelset en boottransfers naar Heron Island) kun je het eiland zelfs helemaal afhuren. Stel je voor: een paradijselijk eiland met alleen jullie en jullie gasten. Genieten!

destination wedding wilson island
Foto gevonden op: Green Wedding Consortium

2. Quirimbas

Net voor de kust van Mozambique ligt één van Afrika’s best bewaarde geheimen, de Quirimbas archipel. Op elk van deze 32 koraaleilanden vind je hooguit één lodge of resort. In de meeste gevallen past er nog net een landingsbaan op het eiland. Je vindt er prachtige stranden met palmbomen en schildpadden. Daar geniet je in alle rust van het zand, lekker eten en, vooral, van elkaar.

3. Malediven

Deze eilandengroep in de Indische Oceaan is uitermate geschikt voor iedereen die wil baden in luxe. Droom je van een bruiloft op een parelwit strand en een azuurblauwe zee op de achtergrond? Dan ben je op de Malediven op de juiste plaats. Op deze exotische eilanden waan je je werkelijk in het paradijs.

4. Santorini

Meer dan 500 jaar geleden zorgde de Minoïsche vulkaanuitbarsting er voor dat een groot deel van dit Griekse eiland verdween in de diepte van de zee. En hoewel het nu rustig is op Santorini, zijn wetenschappers er van overtuigd dat er ooit nog uitbarstingen komen. Laat je hierdoor zeker niet afschrikken: trouwen op de zwarte lavastranden van Santorini staat garant voor je een huwelijksdag die je nooit meer vergeet.

5. Curaçao

Sinds 2010 is Curaçao onafhankelijk, maar de officiële talen zijn nog steeds het Nederlands en het Papiamento. Hier kun je dus trouwen op een paradijselijk eiland in je eigen taal. Van het Papiamento, de tweede taal op Curaçao, wordt je spontaan vrolijk. Om je alvast even op weg te helpen, leren we je alvast een belangrijk zinnetje in het Papiamento: ‘Mi dushi, mi ta stima bo’.

In goed Nederlands: 

‘Mijn liefje, ik hou van je.’  Geef toe, klinkt fantastisch toch?

destination wedding curacao
Foto gevonden op: zoover

6. Chrisí

Chrisí ligt ten zuiden van Kreta en is een beschermd natuurgebied. Het grootste deel van het eiland is bedekt met zand. Dit zand kleurt op de vlakke stukken van het eiland romantisch rood en sprookjesachtig geel in de gebieden waar zandduinen zijn. Vroeger kon je dit Griekse duizend-en-een-nacht-eiland alleen onder strenge begeleiding bezoeken. Maar ondertussen zijn er toch enkele reisorganisatoren die je de mogelijkheid bieden om je huwelijksnacht door te brengen onder de palmen van dit onbewoond eiland.

7. Taveuni

Dit romantische eiland in Fiji lijkt wel bedolven onder de kleurrijke bloemen en paradijsvogels. Samen met de verschillende kokosnootplantages zorgt dit voor een schitterende tropische achtergrond voor een perfecte destination wedding of huwelijksreis. En hoewel we zeker zijn dat je niet genoeg kunt krijgen van het prachtige regenwoud en zijn idyllische watervallen, mag je zeker niet vergeten om ook de adembenemende onderwaterwereld van Taveuni te verkennen.

destination wedding Taveuni Island Fiji
Foto gevonden op: 8thingstodo.com

8. Pamalican Eiland

Meer dan 5 kilometer perfect wit zandstrand en 7 kilometer onaangetast koraalrif omringt dit prachtige eiland. Met een totale lengte van slechts 2,5 kilometer is Pamalican maar een klein stipje ten noorden van de Filipijnen. Amanpulo, letterlijk vertaald ‘vredevol eiland’, is het enige resort op het eiland. Je komt er vast en zeker volledig tot rust in één van de 40 weelderige casita’s.

9. Galešnjak

De hype rond dit eiland is ontstaan na de release van Google Earth. Het eiland bleek toen hartvormig te zijn; al snel kreeg het de bijnaam Lovers Island. Ondertussen is het erg populair als huwelijksbestemming. Het eiland is onbewoond en in privé eigendom. Vanuit Kroatië vaar je er makkelijk heen. Wil je je echter volledig afzonderen met je geliefde, dan kan je ook een tentje meenemen. Daarvoor moet je wel toestemming vragen, maar tot op heden heeft de eigenaar nog niemand geweigerd.

destination wedding Galesjnak
Foto gevonden op: zoover

10. Bali

Dit Indonesisch eiland is niet zomaar een eiland met een paradijselijk decor. Het biedt een enorme variëteit aan locaties. Je kunt er uiteraard trouwen op een parelwit zandstrand, maar misschien geef jij eerder de voorkeur aan de wilde natuur? Met zijn indrukwekkende en uitgestrekte oerwouden schenkt Bali je alles wat je avontuurlijk hartje begeert. Toch liever wat meer romantiek? Kies dan voor een huwelijksceremonie tussen de rijstvelden of op één van de bananenplantages. Wat je ook kiest, Bali verzekert je van een unieke en spectaculaire ervaring.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:29 Stack trace: #0 /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/wedspira/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 29