Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Bruiloft van Matthijs en Marcha {grijs en roze} Bruiloft van Matthijs en Marcha {grijs en roze}

Bruiloft van Matthijs en Marcha {grijs en roze}

Vandaag nemen we je mee naar Finley in Loosdrecht voor een intieme trouwceremonie en spetterend feest met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Fotografenduo Marco + Claudia legde de bruiloft van Matthijs en Marcha vast op de gevoelige plaat. Maak je klaar voor een real wedding met een lach én een traan!

Save-the-date borrel

In 2003 vonden Matthijs en Marcha elkaar. De vraag kwam tijdens een weekendje weg in een romantisch hotel. Bij thuiskomst werden familie en vrienden uitgenodigd voor een  ‘save-the-date borrel’ en vertelden zij het grote nieuws: ‘In mei 2013, na tien jaar samen, beloven we elkaar eeuwige trouw!’ Later maakten ze zelf nog een save the date filmpje voor andere gasten. Hoe origineel is dat?!

De dag

Op 8 mei 2013 moest Marcha om 7 uur ’s morgens uit de veren voor haar en make-up. Toen om 9 uur Matthijs aanbelde en Marcha opendeed, was het eerste gezamenlijke huilmomentje een feit… Samen met fotografenduo Marco + Claudia togen zij naar de bossen bij Zeist voor een mooie bruidsreportage. Persoonlijk detail: hier maakten ook de ouders van Marcha hun trouwfoto’s! Tijdens de rit ernaar toe klonk The Script op de radio ‘If you could see me now’. Een betere tekst kon er niet zijn op dat moment: beiden dachten aan de overleden moeder van Marcha. Kon zij hen nu maar zien…

Na de shoot wachtten familie en vrienden bij Finley in Loosdrecht. Met z’n allen waren zij getuige van de mooie trouwceremonie daar met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen. Na het ja-woord tijd voor taart en een groepsfoto. Hoewel…actiefoto’s meer. Juist op dat moment brak de hemel open en begon het plenzen. Rennen…!

Er volgde een gezellige barbecue en een relaxte middag. ’s Avonds werd hun huwelijk bezegeld tijdens een kerkdienst in Oud Zuilen. Door alle emoties kon Matthijs zijn eigen trouwgelofte amper uitspreken. Een lach en een traan tijdens dit bijzondere moment.

De styling

Marcha en Matthijs gingen voor persoonlijk, kozen voor themakleuren, grijs met roze, en lieten die in kleine details terugkomen. Kleine bloemenvaasjes op tafel, zelf gedecoreerd, juten touwtje eromheen en een mooie roze roos erin. De stoelen in de kerk waren versierd in hetzelfde thema: tulen, lint en een mooie roos. Voor de gasten zakdoekjes met de tekst ‘Let it flow’; roze rozenblaadjes op de loper en hingen vilten grijze harten aan de stoelen bij Finley. Zelfs de bruidstaart was in de themakleuren! Kers op de taart: een krijtbord met daarop hun liefdeslevensloop!

En zoek je nog een alternatief gastenboek? Dan is het idee van Marcha en Matthijs misschien iets voor je: een prikbord van jute. Kleine kaartjes voor de wens, punaises of een mooi speldje om de kaartjes mee te bevestigen en klaar ben je.

Geniet van de prachtige foto’s van Marco + Claudia en doe inspiratie op voor je eigen bruiloft!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety