Wat zou jij doen met je trouwjurk na je bruiloft?

Wie aan trouwen denkt, denkt aan een jurk. Wit, nude of een andere kleur. Lang of juist kort. Strapless of met een mouwtje. Alles kan, alles mag. Het was jullie dag, jouw jurk. Maar…heb je er al eens over nagedacht wat jij zou doen met je trouwjurk na de bruiloft?

De vergeten trouwjurk

Hoelang ben je bezig met het voorbereiden van je grote dag? Een  jaar misschien? En dan te bedenken dat alles na één dag, misschien twee, weer voorbij is. Dan heb je de herinneringen, de foto’s en misschien een mooie bruidsfilm. En een jurk die je waarschijnlijk nooit meer draagt. Tenzij je kiest voor een wat meer draagbare jurk die ook tijdens feesten en partijen gedragen kan worden natuurlijk!

Wat zou jij doen met je trouwjurk na je bruiloft? Hang je ‘em op een mooie paspop in je slaapkamer of aan de kast? Of verdwijnt de jurk in een kast en wordt je jurk zo ‘de vergeten jurk’? Zonde! Je kunt er nog van alles mee. Ben je zwanger, bekleed dan de babywieg met de stof van je trouwjurk. Heb je een dochter of een nichtje? Wie weet, wil zij ooit jouw jurk dragen op haar bruiloft. Is jouw jurk ineens een vintage jurk!

Lingerie

Maar het kan ook anders. Heb je weleens aan lingerie gedacht? Exclusieve lingerie gemaakt van jouw trouwjurk. Exclusief maatwerk met een heel bijzondere emotionele waarde. We vonden het idee op Pinterest en waren zelf zo enthousiast, dat we dit graag met je willen delen.

Wij bekennen: onze jurken liggen vergeten in een hoekje te wachten op…. Ja, op wat eigenlijk? En jij, wat zou jij doen met je trouwjurk ná je bruiloft? Laat het ons weten en deel je ideeën onder deze blog of op Facebook. We zijn benieuwd!

trouwjurk na de bruiloft
Foto gevonden op: Pinterest


 1. 24 juli 2014 @ 23:11 Renate

  Ik heb met een aantal ex-bruiden post-wedding shoots gedaan. Is altijd erg leuk.
  1 er van doet zelfs elk jaar met haar gezin op de trouwdag een nieuwe shoot waarbij zij en haar man in hun originele bruidskleding op de foto gaan (al 12 jaar inmiddels). Steeds met een andere fotograaf en de kinderen mogen hun favoriete kleren aan.

  Beantwoorden

  • 24 augustus 2014 @ 21:45 Wedspiration

   Ha, ha …zou dat een nieuw product worden: post-wedding shoot. Ik wil er wel wat meer over weten. Kun je me de link van deze shoot sturen?
   Groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety