Spread the love: deel je foto’s met de Printic app!

printic
Foto via: printicapp.com

Vandaag in de spotlights: de Printic app. Een handige online tool waarmee je heel eenvoudig foto’s kunt laten afdrukken en versturen naar familie en vrienden. Handig voor feesten en partijen en supergaaf om als extraatje te gebruiken als herinnering aan je bruiloft. Spread the love en deel je foto’s!

Printic: wat is het?

Printic presenteert zichzelf als ‘de beste manier om je foto’s te printen en te delen’. En dat klopt wel, ontdekte Jo-Anne afgelopen zaterdag. Zij werkte die dag als professioneel ceremoniemeester en vond dat een mooie gelegenheid om Printic uit te proberen.

Het principe is simpel: je maakt foto’s met je telefoon, download de Printic app (van te voren of achteraf), open de app, selecteer de foto die je wilt versturen en plaats een leuke persoonlijke tekst voor de ontvanger. De foto met je tekst wordt geprint en opgestuurd naar het adres dat je hebt ingevoerd. En dat voor maar €1,59!

Het leuke van Printic is dat je je foto’s een mooie vintage look kunt geven. Dus niet een standaard fotootje, nee, een originele touch door de vintage look. Nog een pluspunt is de totale eenvoud waarmee het werkt. Iedereen kan hiermee overweg. Daarvan zijn wij overtuigd.

Extra herinnering aan je bruiloft

Printic is voor iedereen leuk; altijd. En daarnaast zien wij veel leuke mogelijkheden om Printic te gebruiken tijdens je bruiloft. Zorg dat iemand leuke foto’s met jouw mobiel maakt tijdens de bruiloft. Als je op huwelijksreis bent kun je de fotograaf, de locatie en de band een leuk bedankje sturen. Natuurlijk ook leuk om een kaartje naar je getuigen te sturen of een lieve boodschap aan je ouders.  Zo kun je dus leuke bedankjes versturen over de hele wereld!

Wil je weten hoe het precies in z’n werk gaat? Kijk dan even op de Printic website dan zie je meteen wat de kosten zijn voor printen. De video is ook handig; geeft een beeld van de eenvoud van de app.

Spread the love en deel je foto’s!

printic
Foto via: printicapp.comEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety