DIY: persoonlijke snoepjes {druk je stempel}

DIY-candy-picture1
Fotocredit: By Nadia

DIY week op Wedspiration! Na het

alternatieve ringenkussentje is het tijd voor een heel ander idee: persoonlijke snoepjes. Vandaag: wikkeltje om 4 kauwgummetjes met je initialen erop. DIY en druk je stempel!

 Persoonlijke snoepjes

Dennis en Bjelke: we schreven al eerder over hun winterse bruiloft en hun gestempelde servetten. Door haar ervaring binnen de trouwbranche, wist Bjelke als geen ander dat een persoonlijk tintje aan de trouwdag belangrijk is. Zij en Dennis drukten letterlijk hun stempel: hun initialen sierden de servetten tijdens het diner.

Bjelke had voor elke daggast een klein pakje kauwgummetje gemaakt. Van een grote strip kauwgum had ze rechthoekjes van 6 kauwgummetjes geknipt. Hier omheen heeft ze een passend klein wikkeltje gemaakt en die aan de achterkant vastgelijmd. Voorop een stempel en klaar is je leuke “tussendoor-snoepje”. Ook leuk voor een kerkdienst!

Creatief met ….

Zo zie je dat je al heel simpel je persoonlijke stempel op je bruiloft kunt drukken. Op Wedspiration laten we je regelmatig de leukste en origineelste ideeën zien die wij tegenkomen tijdens ons werk. Ook op onze Facebookpagina laten we veel DIY inspiratie zien. Volg ons dus ook daar en meld je aan voor onze wekelijkse update. Dan weet je zeker dat je niets mist!

DIY-candy-picture2
Fotocredit: By Nadia


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety