Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Wedspiration - Onbezorgde trouwdag? Zo doe je dat! {10 tips} Wedspiration - Onbezorgde trouwdag? Zo doe je dat! {10 tips}

Onbezorgde trouwdag? Zo doe je dat! {10 tips}

onbezorgde bruiloft

Tips voor origineel trouwen, persoonlijk trouwen en inspiratie voor mooie styling die jezelf kunt maken: dat is waar Wedspiration voor staat. Vandaag gaan we het hebben over onbezorgd trouwen. Want de meest fantastische DIY styling en persoonlijke elementen garanderen nog geen onbezorgde trouwdag. Onbezorgde trouwdag: zo doe je dat!

Onbezorgde trouwdag: hoe doe je dat?

Ken je ’t gezegde ‘een goede voorbereiding is het halve werk’? Ja? Doe er je voordeel mee. Begin op tijd met het plannen van je bruiloft. Kijk dan niet alleen naar kleding, locatie en fotograaf, maar zorg ook dat je drukwerk op tijd klaar is. En heb je ’t eenmaal in grove lijnen uitgewerkt? Benader dan een ceremoniemeester en draag de grootste zorg over. Je kunt hiervoor iemand uit je familie of vriendenkring vragen, maar je kunt ook een professionele ceremoniemeester benaderen. Dan weet je dat je van A tot Z volledig ontzorgd wordt. Lekker onbezorgd!

Hou ’t rustig!

Hou je dagprogramma rustig. Daarmee bedoelen we niet dat je unieke elementen moet schrappen, maar meer dat je moet kijken naar wáár je wilt trouwen, toosten en feesten. Liever één mooie locatie dan op de dag zelf van hot naar her te rijden met al je gasten.

Rust in je dagprogramma krijg je ook door niet al te veel onderdelen te snel achter elkaar te plannen. Hou ruimte tussen bijvoorbeeld de fotoshoot en de trouwceremonie, zodat er tijd is om uit te lopen of om onverwachte omstandigheden te kunnen opvangen. Niets zo vervelend als je door een te strak schema ergens te laat arriveert.

Me, myself and I

Denk vooral alleen maar aan jezelf! Ja, dat mag een keer. Omdat ’t kan én omdat ’t moet, vinden wij. Zorg ervoor dat er altijd genoeg eten en drinken voor jou en je lief in de buurt is. Een knorrende maag of wegtrekker tijdens de ceremonie: je moet er niet aan denken! Denk aan jezelf vanaf het moment dat je ’s morgens wakker wordt. Regel kapper en visagie bij jou thuis op de locatie waar je de ochtend van de grote dag bent. Dat scheelt in de logistiek en draagt bij aan de rust die zo broodnodig is.

Meer weten?

Wil je meer weten over een onbezorgde trouwdag en hoe je dat voor elkaar kunt krijgen? Lees het hele artikel met onze 10 tips nog eens goed door. Heb je vragen? Laat het ons weten via email op joanne@wedspiration-test.nl of stel je vraag op Facebook. We helpen je graag!  1. 7 augustus 2014 @ 10:19 Esmee

    Ik denk dat professionele hulp heel erg helpt bij het zorgen voor een onbezorgde trouwdag. Als je weet dat ze er verstand van hebben dan weet je dat het wel goed komt met bijvoorbeeld de planning en de foto’s.

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety