DIY: creatief met letters {alternatief gastenboek}

diy alternatief gastenboek
Fotografie door: Marco + Claudia

Ben jij een echte knutselaar? En ben je op zoek naar inspiratie voor originele styling en accessoires op je bruiloft? Dan hebben wij een leuk idee voor je: DIY en creëer een alternatief gastenboek met de initialen van jou en je lief. 

DIY alternatief gastenboek

We blijven er maar over schrijven: leuke en originele ideeën die net dat extra persoonlijke tintje aan je bruiloft geven. Zo spotten we in een fotoreportage van Marco + Claudia een fantastisch leuk en simpel idee voor een alternatief gastenboek. Ingrediënten? De initialen van jou en je lief en het woord ‘LOVE’ in kartonnen letters. Te koop bij Xenos, zowel in de winkels als online. Een paar dikke stiften of mooie pennen erbij en je bent klaar. Verzekerd van een leuk alternatief gastenboek wat je nog lang als herinnering aan dé dag kunt neerzetten.

We vroegen de gelukkige eigenaren van dit leuke receptieboek naar het hoe & wat achter de kartonnen letters. Het bleek een verrassing van hun ceremoniemeesters. Zij vertellen: ‘We hadden al wat tijd gestopt in het idee om iedereen ansichtkaarten naar Marieke en Tim te laten versturen. Maar dat was nog niet echt een gastenboek van op de dag zelf. Toen kwamen de letters ‘love’ tegen en vonden dit super geinig. Ook de andere letters van het alfabet waren te koop. Uiteindelijk bedachten we om de letters te laten beschrijven door de gasten, behalve de voorkant.’

Geïnspireerd of nog niet overtuigd? Zoek dan nog eens binnen Wedspiration op ‘gastenboek’, ‘alternatief gastenboek’ of ‘receptieboek’. Of kijk op onze Pinterest pagina.

diy alternatief gastenboek
Fotografie door: Marco + Claudia


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety