DIY met een sportief tintje {alternatief ringenkussentje}

Leef jij mee met ‘onze jongens’ in Brazilië? Toch wel spannend, zo’n strijd waarbij 22 titanen achter een bal aan rennen. Het inspireerde ons om eens te kijken we je nog meer kunt met een bal. Via

Rob ter Brekke Fotografie zagen we een alternatief ringenkussentje: een bal! DIY met een sportief tintje. 

Alternatief ringenkussentje

DIY met een sportief tintje. Het bruidspaar Tessa en Chris konden er wel wat mee. Als Nederlandse handbal professional was het idee voor een alternatief ringenkussentje snel geboren. Ingrediënten: een handbal, een lint en twee ringen. Knoop het lint om de bal, bevestig daar de ringen aan en je hebt een fantastisch alternatief voor een ringenkussentje. En heel origineel, want hoe we ook zochten op Pinterest en Google…dit vonden we niet terug.

DIY met een sportief tintje

Ben jij ook sportief, maar dan niet met een bal? Niet getreurd: andere sportattributen lenen zich ook als ringenkussentje. Denk eens aan een paar schaatsen: met een mooi lint in plaats van veters kun je ook hier de ringen aan bevestigen. Of je bent een fanatieke stepper: gebruik dan zo’n stepsbankje als ringenkussentje.

Laat je fantasie gaan en sta versteld van je eigen creativiteit!

Inspiratie

Vond je dit een leuk idee? Ben je op zoek naar meer DIY inspiratie? Hou Wedspiration dan goed  in de gaten. We publiceren regelmatig blogs met leuke DIY ideeën waarmee je je bruiloft een persoonlijk tintje kunt geven. Zoek eens binnen onze website op ‘DIY’; er is al zoveel leuks gepubliceerd. Wees creatief, mix & match de ideeën en maak van jouw bruiloft een persoonlijke bruiloft!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety