Unieke trouwkaarten: vintage én eigentijds

Weet je nog…Gerwin en Anne-Marie? We schreven over hun unieke

first look en hoe zij hun bruiloft heel persoonlijk hebben gemaakt. Vandaag laten we jullie zien hoe gaaf een eigen trouwhuisstijl kan zijn. Speciaal voor hen maakte Stijlvolle Trouwkaarten een ontwerp. Dat resulteerde in een lijn met unieke trouwkaarten, een dagprogramma, extra informatie voor de gasten, een liturgie voor de kerkdienst en menukaartjes. Kijk mee en doe inspiratie op voor je eigen unieke trouwkaart!

Vintage én eigentijds

Vintage is hot én een breed begrip. Op Wedspiration vind je veel vintage stylingshoots terug. Voor Anne-Marie en Gerwin was vintage ook het sleutelwoord voor de trouwhuisstijl. Maar niet alleen vintage; het moest ook eigentijds zijn. Ze kozen voor pastel tinten, zoals het vintage kraft, blauw en het oud roze. En in plaats van een snor en lippen (die heel trendy zijn!), gingen zij voor een originelere vlinderstrik en parelketting. In combinatie met een eigentijds lettertype én een trouwkaart die in het midden openklapt, levert dit een unieke en moderne trouwhuisstijl op die echt alleen voor Gerwin en Anne-Marie ontworpen is. Hoe persoonlijk wil je ’t maken?!

Jij ook?

Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je de “look-a-like” kaart met de Mr & Mrs opdruk. Maar juist omdat de kaart van Gerwin en Anne-Marie in het midden opent, is het maatwerk en niet te koop in de webshop van Stijlvolle Trouwkaarten. Van dit “look-a-like” ontwerp zijn vier verschillende varianten te vinden in alle categorieen! Dus van verlovingskaart t/m bedankkaartje kun je bestellen.

Zo zie je dus hoe een persoonlijke trouwhuisstijl eruit kan zien en hoe dit een extra personal touch aan je trouwdag kan geven. Wil jij dat ook? Neem dan contact op met Stijlvolle Trouwkaarten: zij helpen je graag verder om van jouw bruiloft een persoonlijke beleving te maken!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety