DIY: ontwerp een eigen trouwhuisstijl

trouwkaart-inspiratie-picture12
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings

We roepen het wel vaker: het persoonlijk maken van je bruiloft begint al met het nadenken over je trouwkaart. Kies voor één van onze ontworpen trouwkaarten en maak je eigen trouwhuisstijl tot en met de bedankkaartjes. Of ga je er een avondje voor zitten en ontwerp je je eigen trouwhuisstijl? Iets unieks en persoonlijks! Het kan bij

Stijlvolle Trouwkaarten!

Trendy trouwhuisstijl met kransjes

In de stylingshoot ‘Get Ready’ zie je diverse kaartjes van Stijlvolle Trouwkaarten terug. Bijvoorbeeld de Happy Wishes Cards als alternatief voor een gastenboek. Ook hebben de lekkernijen op de dessert table een mooi naamkaartje gekregen. Voor deze shoot zijn de kaarten uitgevoerd in de trendkleur ‘Hemlock’, maar de kaart is ook verkrijgbaar in zachtgeel,  fris roze en grijs/blauwe tinten. In de huisstijl is de krans leidend. De krans, ook wel wreath genoemd, is een trend dit jaar. Je komt ‘em steeds meer tegen: als bloemenkrans in het haar van de bruid en als stylingaccessoire. Bij kijk de complete trouwhuisstijl hier.

Je eigen unieke trouwhuisstijl: hoe begin je met ontwerpen?

Kies eerst het formaat kaart dat je voor ogen hebt. Op deze pagina kies je een blanco kaart. Bepaal de kleur van de achtergrond. Je kunt een effen kleur kiezen maar ook éé van de vele patronen in verschillende kleurstellingen. Ga naar de map met afbeelding en versiering. In de clipart vind je veel mogelijkheden: kader, labels en icoontjes.

Voor het ontwerp van de stylingshoot ‘Get Ready’ is gekozen voor de bloemenkrans als basis op de trouwkaart. Kleine onderdelen van de krans komen terug op de verschillende kaarten. Door verschillende gekleurde achtergronden te gebruiken, krijg je een heel vrolijk en speels effect. Vaak wordt de trouwkaart wit gehouden, maar durf andere kleuren te gebruiken op de andere kaarten. Mooie lettertypes kunnen een kaart bijzonder maken dus neem de tijd om mooie combinaties te zoeken. Dit lettertype, bombshell pro, is op dit moment erg trendy.

Trouwkaarten ontwerpen en bestellen

Denk in elk geval al vroeg na wat je wilt met je trouwkaart. Voor inspiratie kun je terecht op de pagina met inspiratieborden van Stijlvolle Trouwkaarten. Wil je liever een unieke trouwhuisstijl laten ontwerpen, dan kan dat ook. In overleg met jullie wordt dan een mooi ontwerp gemaakt.

Aarzel niet: Stijlvolle Trouwkaarten inspireert niet alleen, maar helpt je ook mee als je er even niet uitkomt! Persoonlijk trouwen begint met je eigen trouwhuisstijl!

drukwerk-bruiloft-picture14
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings
trouwen-inspiratie-picture13
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings
trouwen-inspiratie-picture15
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings
trouwen-inspiratie-picture3
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings
trouwen-inspiratie-picture7
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings
trouwen-inspiratie-picture8
Ontwerp kaarten: Stijlvolle Trouwkaarten - Fotocredit: CP Weddings


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety