Trendy: de enkelcorsage {wie durft?}

enkel-corsage-picture
Found on: Polka Dot Bride
‘Zeg het met bloemen’: wie kent de slogan niet? Bloemen zijn niet meer weg te denken van een bruiloft; we hebben al veel mooie creaties gezien en gedeeld. Maar met bloemen kun je meer, zagen we op Pinterest. Bijvoorbeeld een enkelcorsage: zo origineel, die willen we jullie niet onthouden!

DIY: de enkelcorsage

De afgelopen weken lieten we zien wat je allemaal kunt doen met bloemen. Bijvoorbeeld een stijlvolle tafeldecoratie maken met bloemen in allerlei kleuren. Of je draagt als bruid een bloemenkrans en als bruidegom een corsage die flink in het oog springt. Met bloemen kun je je eigen draai aan je trouwdag geven: strak met wit en groen of juist heel kleurrijk. Alles kan en alles mag.

Dat de ideeën voor het dragen van bloemen nog niet zijn uitgeput, ontdekten we toen we op Pinterest een heel origineel idee vonden. Een DIY accessoire die we nog niet eerder tegenkwamen: de enkelcorsage. Misschien niet zo handig voor de bruid die een lange jurk draagt, maar wél heel leuk voor bij een korte bruidsjurk. Of voor je vriendinnenclubje, het vrouwelijk bruidspersoneel, de bruidsmeisjes of je (schoon)moeder. Origineel en je kunt het eventueel zelf maken, al zou ik het aan de bloemist vragen.

BE TRENDY en zeg het met bloemen aan…je enkel!

enkel-corsage-picture2
Right found on: The Pretty Blog


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety