Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Save-the-date kaart: een goed idee? Save-the-date kaart: een goed idee?

Save-the-date-kaart: een goed idee?

Save-the-date-picture1
Fotocredit: Gerhard Nel - Ontwerp: Stijlvolle Trouwkaarten

Save the date…jullie gaan trouwen! Het liefst in aanwezigheid van jullie dierbaren. Stuur

save the date kaarten zodat zij vast de datum kunnen reserveren.

Save-the-date kaart: iedereen van de partij

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt: je bent uitgenodigd voor een huwelijk, maar helaas ben je verhinderd. Vakantie, een ander huwelijk of een personeelsuitje gooide roet in het eten. Met knikkende knieën heb je je afgemeld. Dit kun je voor je eigen gasten voorkomen door tijdig save-the-date kaarten te versturen. Met save-the-date kaarten laat je je gasten weten wanneer jullie gaan trouwen. Zo weet je zeker dat zij aanwezig kunnen zijn!

Kies een stijl die bij jullie past

Weten jullie al in welke stijl jullie gaan trouwen? Dan is het leuk om de save-the-date kaarten daarop aan te passen? Of ga je voor een klassiek-, bijzonder-, zelf ontworpen– of kaartje met foto? Er is veel mogelijk. Sommige bruidsparen kiezen ervoor om de save-the-date kaartjes in dezelfde lijn te laten uitvoeren als hun trouwhuisstijl.

Save-the-date: tips

Save-the-date kaarten: Wat zet je erop? Hoe kondig je aan? We geven je een paar tips:

  1. Wil je een foto van jullie samen of een bestaand ontwerp of een ontwerp van jezelf? Zorg voor originaliteit en maak op tijd een afspraak voor een loveshoot met jullie bruidsfotograaf als je kiest voor een foto.
  2. Heb je al bedacht wat de stijl van jullie trouwdag wordt? Dan is het leuk om dat te laten doorschemeren met deze save-te-date kaart.
  3. Verstuur pas als de trouwdatum 100% zeker is (locaties zijn in elk geval vastgelegd en de burgerlijkestand is ook geregeld)
  4. Stuur de save-the-date kaart alleen naar jullie daggasten. Als je wil dat jullie feestavond helemaal te gek wordt, met al je vrienden, vermeld dan op de kaart dat ze de avond vrij moeten houden.
  5. Vermeld op de save-the-date kaart in elk geval jullie namen (ook de achternaam), jullie adres en jullie trouwdatum
  6. Om verwarring te voorkomen kun je melden dat de officiële uitnodiging (trouwkaart) later volgt, want dit is een voor-aankondiging.

Wil je meer tips over het hoe & wat rondom save-the-date kaarten, kijk dan op Stijlvolle Trouwkaarten. Hier vind je 18 tips voor de leukste en origineelste save-the-date kaart.

Save-the-date kaarten: wanneer verstuur je ze?

Zodra jullie definitieve trouwdatum bekend is, kun je save-the-date kaarten versturen. Save the Date kaarten worden een jaar tot 4 maanden voor de bruiloft verstuurd. Trouwen jullie in de lente of zomer? Verstuur in dat geval de kaarten zo snel mogelijk. Dit zijn namelijk populaire seizoenen waarin veel bruidsparen elkaar het ja-woord geven. Valt jullie trouwdag rond de feestdagen (pasen, pinksteren, hemelvaart) of een vakantieperiode, dan ik het ook heel verstandig om een Save the Date te sturen.

Leuk idee: laat je Save the Date kaart precies een jaar voor de bruiloft op de mat van je gasten vallen.

Opzoek naar inspiratie?

Save-the-date kaarten: een goed idee! Wil je meer inspiratie? Op Pinterest hebben we een bord voor je samengesteld die je als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen save-the-date kaart.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety