Glossy trouwboek met de laatste trends: mis het niet!

Top-trouwlocaties
Bestel nu dit boek: TOP Trouwlocaties

Op zoek naar inspiratie, tips en ideeën voor je bruiloft? Dan hebben we nieuws voor je:

Toptrouwlocaties heeft voor jou een prachtig trouwboek gemaakt ‘the big book for the big day’! Het glossy magazine geeft een brede kijk in de wereld van de trouwdag, zoals de trouwlocatie, de trouwringen, de kleding, visagie en huwelijksreizen. 

Glossy trouwboek door én met specialisten en experts

Toptrouwlocaties.nl voorziet met dit glossy magazine in de behoefte van aanstaande bruidsparen aan uitgebreide informatie op papier. En zo kwam het 300 pagina’s tellende magazine tot stand. Het prachtige trouwboek is samengesteld door diverse specialisten en experts, weddingplanners en branchespecialisten, op het gebied van o.a. trouwlocaties, ringen en jurken. Een glossy die je meeneemt naar de wereld van jouw droombruiloft. Een magazine wat je keer op keer weer kunt doorbladeren en er weer nieuwe ideeën kunt uithalen.

Gratis

De glossy is niet te koop in de winkel, maar alleen via de website www.toptrouwlocaties.nl aan te vragen. Dan valt het een paar dagen later met een plof op de mat. Stel je voor: 300 pagina’s met jurken, tips & trends , do’s & don’ts, styling, real wedding en 175 mooie trouwlocaties. Doe er je voordeel mee!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety