Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Tortelend je huwelijk in met lovebirds Tortelend je huwelijk in met lovebirds

Tortelend je huwelijk in met lovebirds!

love-birds

Volg je Wedspiration al op Facebook? Nee? Jammer…dan had je deze week volop inspiratie kunnen opdoen rondom het thema ‘lovebirds’. Je weet wel, die twee vogeltjes die elkaar diep in de ogen kijken en met hun snaveltjes tegen elkaar aan geplakt op een takje zitten. Een superleuk thema dat je goed kunt gebruiken voor je huwelijk. Op Pinterest hebben we een inspiratiebord voor je klaar staan. Jawel, ook in 2014 gaan we door met het inspireren van de aanstaande (DIY)bruid!

De vogeltjes op hun tak…waar komt dat beeld toch vandaan? Het is overduidelijk dat deze twee vogels alleen oog voor elkaar hebben. Echte lovebirds: lekker kroelen en over hun gezamenlijke toekomst dromen. Dat is wat je doet als je bent en bijna gaat trouwen, toch? In de volksmond noemen we dat ‘tortelen’. En toch zijn die vogeltjes op hun takje geen tortelduiven. Nee, het zijn dwergpapegaaitjes. In het Engels heten die, hoe kan het anders, Lovebird. Met hun aanhankelijke karakter en zijn deze vogeltjes elkaar levenslang trouw. En dat is precies waar het om draait in het huwelijk: levenslange trouw. Hoe toepasselijk!

Ben je druk bezig met het plannen van je trouwdag en wil je graag een leuk thema aan je dag koppelen? Een thema wat in alles terugkomt: van trouwkaart tot programmaboekje en van menukaart tot leuke styling? Dan zijn deze lovebirds een leuk idee. Tijdloos, makkelijk toe te passen en iedereen herkent het symbool meteen!

Kijk eens op Stijlvolle Trouwkaarten als je de lovebirds in jullie trouwhuisstijl wilt gebruiken. Hier zijn niet alleen trouwkaarten met dit thema te krijgen, maar ook andere ‘papieren zaken’, zoals menukaarten of een save-the-date kaart.

Voor de verdere styling van je trouwdag kun je je hart ophalen op ons inspiratiebord op Pinterest. We hebben ter inspiratie een board voor je gemaakt, maar je vindt op Pinterest nog veel meer ideeën! En wat je dan ook nog kunt doen, is ons ‘liken’ op Facebook. Dan vind je meteen al onze ‘wedspiration posts’ terug over dit thema.

Inspiration-board-love-birds
Found on: Pinterest


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety