Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Ken je klassiekers {DIY trends die trendy blijven} Ken je klassiekers {DIY trends die trendy blijven}

Ken je klassiekers {DIY trends die trendy blijven}

DIY-klassiekers

Een tijdje terug lieten we je al de top vijf van DIY trends voor 2014 zien. Maar behalve trends, vind je in de trouwbranche ook klassiekers terug. Vandaag laten we je vijf trends van ‘toen’ zien en hoe je ze nu als klassieker nog steeds kunt gebruiken tijdens je bruiloft. Ken je klassiekers en maak er wat moois van tijdens je trouwdag!

1. Krijtbordeffect

Vorig jaar besteedden we op Wedspiration een aantal blogs aan het

krijtbordeffect als thema voor je bruiloft. Het krijtbordeffect kun je op allerlei leuke manier gebruiken: als bewegwijzering, als markering voor de zitplaats van bijvoorbeeld ouders en getuigen tijdens de huwelijksceremonie. Kijk even op Pinterest voor ons moodboard. Maar ook kun je al je trouwkaart in dit thema kiezen. Super leuk. Het past altijd en niet alleen bij een vintage styling. Lees het blog nog maar eens over het huwelijk met ‘zwart-wit’ styling: strak, industrieel en krijtbordeffect. Een echte klassieker!

2. Mintgroen

Ieder jaar laat Pantone zien welk kleurenpallet terug te zien is in de mode. Voor

2014 is ‘radiant orchid’ een belangrijke trendkleur, maar ook mintgroen zien we terug in het pallet voor voorjaar 2014. En dat is niet de eerste keer! Ook in het voorjaar van 2013 stond mintgroen al op de lijst met ‘trendy fashion colours’. En denk niet dat mintgroen alleen bij een bruiloft in het voorjaar of de zomer gebruikt kan worden. Ook styling in de winter kan heel mooi met mintgroen.

3. Masking tape

Ben jij een echte DIY-bruid? Laat je dan gaan met masking tape. Dit tape kun je in alle kleuren en breedtes kopen, met of zonder opdruk. En je kunt het voor tal van leuke accessoires gebruiken in de styling van je bruiloft. Eigenlijk is de masking tape niet meer weg te denken uit het leven van een DIY-er. Zelf zagen we masking tape voorbij komen als

sigarenbandje, als label aan een theezakje of je gebruikt het als plakband voor het inpakken van bedankjes of andere kleine kadootjes die je weggeeft tijdens je trouwdag. Kijk eens op de website van PSikhouvanjou, Inpakken & Uitdelen en bykris.nl Je vindt hier allerlei masking tape varianten. Wil je meer inspiratie, google dan ook even op ‘washi tape’ en ‘pretty tape’. Aan de slag dan maar!

4. Props

Fotobooths zijn nog altijd populair tijdens bruiloften. Er is niets zo leuk dan alleen of met een paar anderen in een fotohokje te kruipen en een leuke foto te laten maken. Een spontaan aandenken aan een mooi huwelijk! Om de foto’s nog leuker te maken, kun je zogenaamde ‘props’ in het fotohokje klaarleggen. Props is eigenlijk niets anders dan accessoires om je foto mee op te leuken. Bijvoorbeeld een gek brilletje, een snor, hoedje of pet en ga zo maar door. Je kunt ze eventueel bestellen bij

photoboothprops.nl Succes gegarandeerd!

5. Ringenkussentje

Nog een mooie klassieker: het zelfgemaakte ringenkussentje. Hoeveel mooier en leuker dan dat je ringen klaar staan in een doosje van de juwelier. En hoeveel persoonlijker, omdat je het ringenkussentje helemaal kunt aanpassen aan de styling van je bruiloft. Op Wedspiration vind je tal van blogs terug met

leuke DIY-ideeën voor een mooi en persoonlijk ringenkussentje. Als je binnen Pinterest zoekt op ‘ringenkussentje’ kom je nog veel meer mooie ideeën tegen om van jouw ringenkussentje een absoluut uniek exemplaar te maken.

Voilà: vijf klassiekers die niet meer zijn weg te denken uit de organisatie en styling van bruiloften. Wie weet zit er een klassieker bij die jij heel goed kunt gebruiken tijdens je bruiloft. Dan is onze opzet, jou inspireren, gelukt!

Speciaal voor jou hebben we heel veel inspiratie gezocht bij het thema “masking tape wedding”. Hieronder een inspiratiebord om te pinnen, maar voor meer inspiratie bij dit thema kijk je op  Pinterest.

Inspiration-board-DIYmetmaskingtape
Found on: Pinterest


  1. 24 februari 2014 @ 18:00 Styling tot in de punt(zak)jes {chique met mintgroen}Wedspiration

    […] film van vandaag. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit, maar zeker ook door de styling. Mintgroen, trendkleur van 2014, met roze. Het levert een prachtig vintage plaatje op. Geniet mee en doe inspiratie op voor je […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety