Onbezorgd trouwen in 2014? Ceremoniemeesters Van der Lelij regelt ‘t!

ceremoniemeester
Fotocredit: Capture Love

Nieuws van Ceremoniemeesters Van der Lelij (‘Ceremoniemeesters’): vanaf nu is er niet slechts één professional, maar zijn er drie zeer gedreven en vakkundige ceremoniemeesters werkzaam! Dus wil je een onbezorgde trouwdag, maar wil je ook dat al je dierbare gasten onbezorgd kunnen meegenieten? Neem dan eens contact op met Ceremoniemeesters en kijk welke van de drie pakketten het beste bij jullie wensen aansluit.

Al sinds de start van Ceremoniemeesters in 2004 is het de ambitie van Jo-Anne, drijvende kracht achter Ceremoniemeesters,  Wedspiration én Stijlvolle Trouwkaarten, de dienstverlening uit te breiden. Nu is het dan zover. Behalve Jo-Anne zijn er nog twee enthousiaste, professionele en servicegerichte dames werkzaam voor Ceremoniemeesters. Met z’n drieën stellen zij alles in het werk om jullie een fantastische en onvergetelijke, maar vooral onbezorgde trouwdag te bezorgen.

Kiezen jullie voor Ceremoniemeesters, dan zijn er meerdere opties. Het basispakket ‘A Beautyful Wedding’ biedt ceremoniemeesterschap op je trouwdag zelf. Je regelt dus verder alles zelf: Ceremoniemeesters is op je trouwdag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Het pakket ‘A Lovely Wedding’ is het basispakket, maar aangevuld met een adviestraject vooraf aan jullie trouwdag. Je kunt advies verwachten over de dagindeling, styling, logistiek etc. Met ‘A Dream Wedding’ heb je het meest complete pakket van Ceremoniemeesters te pakken. Behalve 10 uur aanwezigheid als ceremoniemeester, is er ook een adviestraject. Ook wordt gekeken naar de trouwkaart en hoe deze volledig in lijn kan zijn met jullie wensen. Denk aan de tekst, een passend cadeau etc.

Alle pakketten zijn tevens aan te vullen met diverse opties zoals extra uren aanwezigheid en het schrijven van de begeleidende brief bij de trouwkaart. Kijk voor het volledige dienstenpakket en de prijzen op www.datregelikwel.nl

En zo heeft Jo-Anne een compleet pakket voor de aanstaande bruid ontwikkeld: inspiratie haal je op Wedspiration, onbezorgd trouwen kan door met Ceremoniemeesters in zee te gaan en bij Stijlvolle Trouwkaarten ontwerp je kaarten en ander drukwerk voor je trouwdag. Doe er je voordeel mee!

ceremoniemeesters
Fotocredit: Capture Love


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety