Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Styling klassiek en vintage: mix en match! Styling klassiek en vintage: mix en match!

Styling klassiek en vintage: mix en match!

DSC_7959
Fotocredit: Sjurlie Fotografie

Ben je op zoek naar de perfecte styling voor jouw bruiloft, maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Of twijfel je tussen twee verschillende stijlen en wil je ze het allerliefste met elkaar combineren? Vandaag laten we zien dat het combineren van meerdere stijlen prima kan. Sjurlie Fotografie stuurde ons prachtige foto’s van een gestylede weddingshoot waarbij klassiek en vintage naast elkaar zijn gebruikt. Echt het beste van twee werelden!

 

De tuinen rond buitenplaats Vaeshartelt vormden half november de locatie voor een prachtig aangeklede bruidsreportage. In de foto’s zie je een aantal stijlen naar voren komen die we op Wedspiration eerder hebben laten zien: de bloemenkrans in het haar van de bruid, pom poms, een backdrop en prachtige vintage decoraties in de vorm van vaasjes, strikjes en bloemen. Ook is voor de fotosessie gekozen voor een trouwlocatie in de buitenlucht. Trouwen in het bos kan tegenwoordig: kijk eens hoe prachtig dat kan zijn in de herfst!

 

De mix van vintage en klassiek komt fantastisch tot z’n recht. Niet alleen door de omgeving, maar ook door de keuze van kleuren en accessoires. Is jouw stijl dus klassiek, maar wil je niet doorslaan hierin: mix en match dan met mooie vintage elementen. Ook de backdrop, toch een relatief nieuw verschijnsel in Nederland, past heel goed in een klassieke vintage styling. Als je er maar voor zorgt dat het materiaal van de backdrop aansluit bij de overige decoratie.

 

Wat ook opvalt, is de bloemenkrans in het haar van de bruid.  Kies bij een klassieke vintage styling voor dito bloemen zoals rozen en gipskruid en zorg ervoor dat de vorm van de krans zelf ingetogen is.

 

Je hoeft je dus niet per sé aan één thema te houden voor je styling. Mix en match en laat het beste van twee werelden zien!

DSC_7966
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed55
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8127
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_7927
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8126
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8121
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed60
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_7970
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed56
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8023
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8033
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8038
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed63
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_7966
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8043
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8001
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed62
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8057
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8054
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8053
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8002
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed61
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed59
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed58
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
DSC_8083
Fotocredit: Sjurlie Fotografie
560 breed57
Fotocredit: Sjurlie Fotografie

Leveranciers:

Bloemen: Cox-Design
Cupcakes en taart: Taartspullen
Trouwjurken: Desiree Bruidsmode
Sieraden en schoenen bruid: Top Vintage
Pak bruidegom: Mannemode Geilenkirchen
Visagie en haar: Marlou Visagie
Woonacessoires: Rozengeur en Maneschijn
Bruidsstyling: Shanna Rose
Fotografie en idee: Sjurlie Fotografie
Modellen: Dionne Pustjens en Thibaut Thijssen
Locatie: Buitenplaats VaesharteltEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety