Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Open je bruiloft met je eigen unieke openinsdans! Open je bruiloft met je eigen unieke openinsdans!

Open je bruiloft met je eigen unieke openingsdans!

Beauty en Beweging
Foto's eigendom: Beauty en Beweging

Je trouwdag plannen: dat doe je niet ieder jaar. En áls je ‘t doet, doe je ‘t goed. Toch? Je wikt en weegt, zoekt naar inspiratie op internet (daar helpen wij je graag bij), je kijkt naar wat er in je omgeving gedaan is op bruiloften. Geef je een groot feest waarop gedanst gaat worden? Besteed dan aandacht aan een spetterende openingsdans. Annemarie de Ruijter van BeautyenBeweging helpt jullie graag daarbij. Zij maakt een choreografie op maat voor jullie: in een paar danslessen van ‘houten klaas’ naar ‘spetterend danspaar’!

 
Annemarie
Foto's eigendom: Beauty en Beweging

Annemarie de Ruijter is een doorgewinterde danseres en gediplomeerd dansdocente. Ze heeft op meerdere plekken binnen de ‘showwereld’ haar danservaring opgedaan. Zes jaar geleden is zij gestart met BeautyenBeweging. Haar filosofie achter dit bedrijf: ‘Mensen vertrouwen geven op de dansvloer’. Iedereen kan dansen, maar niet iedereen vindt het prettig om in een klasje op een dansschool les te nemen. En zeker niet als je als aanstaand bruidspaar de show wilt stelen op je eigen huwelijk. Dan wil je iets unieks, toch? Annemarie heeft ‘t voor je!

 
beauty en beweging
Foto's eigendom: Beauty en Beweging

In de afgelopen zes jaar heeft Annemarie meer dan 250 bruidsparen begeleid met hun openingsdans. Soms alleen het bruidspaar zelf, maar soms ook met het bruidspersoneel erbij. Op de website vind je de verhalen terug van deze, stuk voor stuk, enthousiaste ‘leerlingen’. Het unieke van Annemarie is dat zij juist niet de klassieke dansvormen aanbiedt. Annemarie maakt, als je dat wilt, een unieke choreografie speciaal voor jullie, op de door jullie gewenste muziek. Hoe origineel is dat?!

 

Open je bruiloft met een originele openingsdans en zorg ervoor dat je vol zelfvertrouwen op de dansvloer staat! Annemarie maakt het mogelijk. Ga naar BeautyenBeweging en laat je verrassen door de mogelijkheden die Annemarie biedt!

 
Beauty en Beweging
Foto's eigendom: Beauty en Beweging

   1. 17 december 2013 @ 00:09 Stan

    Toffe site! Een openingsdans doet veel goed op een huwelijksfeest en als je het op het goede moment doet en afspreekt met vrienden dat ze na de openingsdans meteen op de dansvloer komen… dan is een goed feest meteen goed gestart!

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety