Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Gratis loveshoot: laat je vastleggen als ultieme lovebirds! Gratis loveshoot: laat je vastleggen als ultieme lovebirds!

Gratis loveshoot: laat je vastleggen als ultieme lovebirds

thema-telefooncel-01
Fotocredit: FotoZee

De loveshoot: in Amerika volledig ingeburgerd, maar in ons land nog weinig bekend. Zonde, want wat is er nou leuker dan samen met je lief op de foto te gaan en aan de wereld te laten zien hoe gek jullie op elkaar zijn? Nanda Zee is de fotografe achter gratisloveshoot.nl Ja, je leest het goed: GRATIS loveshoot. Een aantal vaste thema’s waar je uit kunt kiezen, 10 minuten poseren en je hebt waanzinnige foto’s die je eindeloos kunt gebruiken.

 

Een loveshoot heeft een paar fantastische voordelen: niet alleen heb je prachtige foto’s van jullie samen, maar je kunt de foto ook als cadeau weggeven of gebruiken voor je save-the-date kaart en de uitnodigingen voor jullie huwelijk. Last but not least: je oefent samen met poseren.

 

Omslachtig, tijdrovend? Hoeft niet! Meld je aan voor een shoot met Nanda via gratisloveshoot.nl en laat je verrassen door wat zij allemaal kan in slechts 10 minuten. En ja, het is echt gratis! Een paar voorwaarden zoals een tweet of een ‘like’ op Facebook en je kiest uit een paar ‘vaste’ thema’s waaronder vintage, nerd en een oude Engelse telefooncel. In ruil daarvoor heb je 10 minuten dikke pret met je aanstaande en 1 fotobestand wat je eindeloos online kunt inzetten. Daarna kun je foto’s via een webshop kopen.

 

Belangrijk om te weten: een aantal foto’s van de shoot wordt zó gemaakt dat je er nog makkelijk tekst bij kunt plaatsen. Daar zijn wij natuurlijk heel blij mee! Dus kies je ervoor om de foto te gebruiken voor je save-the-date kaart om jullie huwelijk aan te kondigen of voor de trouwkaart dan is dat geen probleem. Kijk eens bij Stijlvolle Trouwkaarten voor de mogelijkheden die er zijn om een heel persoonlijke kaart te maken.

 

Ga naar gratisloveshoot.nl voor meer informatie. En mocht je op 24 november as. nog een lege agenda hebben: meld je dan aan voor een shoot met het nerd thema. Nanda is er klaar voor! Voor overig data bekijk haar website.

 
thema-nerd-01
Fotocredit: FotoZee
thema-trappetje
Fotocredit: FotoZee
560 breed50
Fotocredit: FotoZeeWil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety