Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Origineel gastenboek: dompel je onder in prachtige quotes! Origineel gastenboek: dompel je onder in prachtige quotes!

Origineel gastenboek: dompel je onder in prachtige quotes!

Gastenboek
Fotocredit: By Kris

We schreven het al eerder: het gastenboek is een standaard terugkomend item tijdens huwelijken en partijen. Naast het gastenboek zijn er tal van alternatieven te bedenken, zoals het gastendoek of een wensboom van gipstakken waaraan gasten hun wenskaartjes kunnen bevestigen. Christine Bossenbroek, het brein achter www.bykris.nl, heeft pas geleden een origineel concept neergezet: een gastenboek vol met mooie quotes en foto’s.

 

Het gastenboek is hip en eigentijds vormgegeven en heeft plaats voor maar liefst 240 reacties! Omdat het boek in z’n algemeenheid over ‘liefde’ en ‘vier de liefde’ gaat, is het boek niet alleen heel goed bij bruiloften te gebruiken, maar ook bijvoorbeeld bij jubileumfeesten. Ook handig: achterin is een envelop bevestigd waarin je losse wenskaarten, briefjes etc. kunt doen. Raak je die alvast niet meer kwijt.

 

Kies je voor het gastenboek, dan word je bovendien getrakteerd met prachtige quotes over de liefde. Op de cover van het gastenboek staat bijvoorbeeld ‘It’s a good day to have a great day’. Of wat vind je van deze ‘Every love story is beautiful, but ours is favorite’. Romantisch!

 

Hoewel bykris.nl niet specifiek gericht is op de DIY-bruid, kan iedere DIY-bruid zich compleet verliezen in het aanbod van producten en DIY-tips en materialen die worden aangeboden. Het gaat van kaarten tot masking tape en van poëzieplaatjes tot artjournal producten.

Wacht niet en surf naar bykris.nl. Je zult versteld staan van wat er allemaal is om je DIY-ideeën voor je bruiloft uit te werken.

Gastenboek
Fotocredit: By Kris

Ben je nog op zoek naar een mooie trouwkaart of een kaart om je huwelijksjubileum aan te kondigen, ga dan naar Stijlvolle Trouwkaarten. Hier kun je je kiezen uit diverse thema’s, maar je kunt ook een heel persoonlijke kaart maken met bijvoorbeeld een foto van jullie twee.  1. 2 mei 2014 @ 22:55 Johnd250

    permethrin toxicity in cats bessant dakeceakeeac

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety