DIY: pimpen met pom poms {origineel stylen}

In het vorige blog las je over het huwelijk van Diecke en Wilbert. In de sfeerimpressie kun je zien hoe zij erin geslaagd zijn van hun huwelijksdag een unieke dag te maken. Origineel trouwen doe je met zelfgemaakte details en accessoires. Dat begrepen Diecke en Wilbert maar al te goed. Wat bij hun styling vooral in het oog springt, is het grote aantal papieren pom poms. Een fantastische manier om je bruiloft te stylen. In dit blog een handleiding, DIY ideeën en tips voor stylen met pom poms!

 

Met als thema ‘groen en fris’ kozen Diecke en Wilbert voor lichtgroen, donkergroen en wit vloeipapier om pom poms van te maken. Zowel binnen in de locatie als buiten werden deze bollen gebruikt als versiering. En om te voorkomen dat het papier eventueel nat zou worden, hebben de gasten bij aankomst op de feestlocatie geholpen ze op te hangen. DoItYourself pur sang: zelf maken, zelf (laten) ophangen.

 

Het maken van een pom pom is niet vreselijk ingewikkeld. Wel tijdrovend, omdat je er waarschijnlijk meer dan 10 zult gebruiken. Maar volledig ‘tailor made’, want jij beslist zelf van welk materiaal, welke kleur en welke vorm de pom poms worden. Want hoewel altijd bolvormig, bepaalt de manier van punten knippen uiteindelijk het eindresultaat. Qua materiaal kun je kiezen voor vloeipapier, maar ook wol, tule en andere stoffen kunnen gebruikt worden voor de pom poms. Deze vorm van decoratie is uitermate geschikt voor grote(re) en hoge(re) ruimtes, omdat pom poms na het openvouwen behoorlijk wat ruimte in beslag nemen.

 

Wil je zelf ook pom poms op je bruiloft, maar je weet niet hoe? Kijk dan het instructiefilmpje hieronder. Wil je nog meer DIY tips & tricks voor pom poms? Zoek dan binnen YouTube en Pinterest even op ‘diy pom pom’ en je wordt overladen aan tips en leuke ideeën!

 

Tutorial-pompoms3
Desktop4
Tutorial-pompoms2  1. 4 december 2013 @ 10:04 Styling klassiek en vintage: mix en match!Wedspiration

    […] komen die we op Wedspiration eerder hebben laten zien: de bloemenkrans in het haar van de bruid, pom poms, een backdrop en prachtige vintage decoraties in de vorm van vaasjes, strikjes en bloemen. Ook is […]

    Beantwoorden

  2. 5 september 2014 @ 14:01 De 10 leukste webshops voor decoratie bruiloftWedspiration

    […] voor allerlei feesten en partijen, zeker óók voor je bruiloft. En wat een breed assortiment: van pom poms tot lampionnen en van etagères tot snoepgoed. De moeite van een bezoekje […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety