Origineel trouwen: welk dagprogramma voor je bruiloft?

Wie inspiratie zoekt voor z’n bruiloft, is op het internet aan het goede adres. Er zijn talloze websites waarop van alles te lezen is over hoe je van je bruiloft een onvergetelijke en unieke dag kunt maken. Wedspiration draagt hieraan bij: wekelijks drie blogs over uiteenlopende onderwerpen. En steeds weer die ene rode draad: inspiratie en DIY-ideeën voor je bruiloft. Vandaag een aantal suggesties over het dagprogramma voor je bruiloft.

 

Voor Ceremoniemeesters Van der Lelij heb ik in de afgelopen jaren met tal van bruidsparen gewerkt. Soms alleen wat gesprekken om kennis te delen en tips te geven, maar vaak ook was ik betrokken bij de bruiloften als ceremoniemeester. Eén van mijn eerste vragen is altijd hoe het dagprogramma eruit komt te zien. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren. Trouw je op één dag of is het huwelijk verspreid over twee dagen? Trouw je alleen voor de burgerlijke stand of ook in de kerk? Trouw je ’s morgens heel vroeg of juist ’s avonds laat en barst meteen daarna het feest los? In ‘8x een leuk dagprogramma voor jullie bruiloft’ heb ik een aantal mogelijkheden en de ideeën die ik daarbij heb, samengevat. Kijk eens of er iets bij zit voor jullie bruiloft!

 

Misschien heb je nog meer vragen over welk dagprogramma het beste bij jouw bruiloft past. Neem dan contact met mij op of plaats je vragen direct op de facebookpagina van Wedspiration. Je komt dan direct in contact met experts in de trouwbranche. Dan moet het wel heel raar lopen, wil je niet het juiste antwoord op je vragen krijgen!

 

Nog een laatste tip voor vandaag: vraag de gratis trouwbox eens aan. Behalve gadgets en bonnen, ontvang je dan ook de Love It Wedding Guide. Ik heb deze zelf geschreven; het bevat handige planning tools en het grote “tips en tricks boek”. We zijn alweer bezig met de 3e editie! Kennis delen en enthousiasmeren: daar doe ik het voor!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety