Warning: Use of undefined constant TB_iframe - assumed 'TB_iframe' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/add-image-selection-metabox/add-image-selection-metabox.php on line 112

Warning: Use of undefined constant DOING_AJAX - assumed 'DOING_AJAX' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/wedspira/public_html/wordpress/wp-content/plugins/mailchimp-integratie/mailchimp-integratie.php on line 55
Trouwkostuum op maat voor jouw bruidegom {maatshirt kado} Trouwkostuum op maat voor jouw bruidegom {maatshirt kado}

Trouwkostuum op maat voor jouw bruidegom {maatshirt kado}

Wil jij een bruidegom die uit een Italiaans modeblad gestapt lijkt te zijn? Maak dan een afspraak bij Zano voor hem en laat jullie verrassen door de mogelijkheden van een op maat gemaakt trouwkostuum. Bij vermelding van de unieke actiecode WedZa13 krijgt hij een gratis maatshirt erbij!

Zano Ceremonia

Zano, gevestigd in Barendrecht en Arnhem, bestaat al sinds 1911 en is gespecialiseerd in maatwerk herenkostuums. En met maatwerk krijg je dan ook echt maatwerk: een patroon voor jullie getekend, stof door jullie uitgekozen en een pak gemaakt op het lichaam van jouw man. Draad, knopen, manchetten: alles wordt besloten samen met jullie. Resultaat: een uniek trouwkostuum met optimale pasvorm. Een trouwpak op maat is al mogelijk vanaf €499,- (afhankelijk van de gekozen stof).

Behalve kostuums levert Zano ook overhemden op maat. Weer met perfecte pasvorm en qua stijl gelijk aan de trouwjurk. Trouwen jullie in de winter: kijk dan eens voor een mooie wollen trenchcoat die bij het trouwkostuum past. Zo weet je zeker dat jullie stylish vastgelegd worden op jullie huwelijksdag en hij het niet koud heeft!

En wil je nog een stap verder gaan, dan kan Zano ook op elkaar aansluitende kostuums ontwerpen en maken voor bijv. (schoon) vaders, broers, zwagers, getuigen, vrienden. Het is maar een idee! Stuur in iedergeval je vader en schoonvader met de bruidegom mee voor het uitzoeken van het trouwkostuum.

Zano werkt met een team van ‘tailors’ die alleen uitgaan van de wensen van de klant. Ieder seizoen weer kan er gekozen worden uit nieuwe stoffen. Uiteraard voldoen die stoffen aan de eisen van de nieuwste mode en trends. Maar dat niet alleen: de stoffen komen van de beste Italiaanse weefhuizen.

Maak van het trouwkostuum van je aanstaande net zo’n uniek kledingstuk als je doet voor je eigen trouwjurk. Neem contact op met Zano en laat je verrassen. Jullie trouwdatum aan de binnenkant van het revers is slechts één van de vele manieren waarop Zano van een kostuum HET  trouwkostuum maakt.

Bel nu 010-497 11 40 – of mail – en maak een afspraak.

Vermeld de code WedZa13 voor een gratis maatshirt bij het trouwkostuum.

ZanoWil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety