Inspiration board: The Great Gatsby wedding {the new one on Pinterst}

Met veel plezier zie ik elke keer het aantal volgers op Pinterest

stijgen.

We hebben sinds vorige week meer dan 1000 volgers! Wij vinden het heerlijk om bruidsparen te inspireren voor hun bruiloft. In mijn vrije tijd struin ik het web af naar leuke een inspirerende foto’s voor een bruiloft. Nu ontbreekt het mij aan vrije tijd, maar ik heb een geweldige hulp!! Nicole heeft vrijwillig aangeboden om voor mij te pinnen. GEWELDIG!! Voor haar bruiloft had ze veel aan Pinterest gehad en wilde nu wel voor mij verder pinnen. Heerlijk om samen leuke thema’s te zoeken en te pinnen.

Het nieuwste inspiratie bord heeft als thema: The Great Gatsby wedding. Hierover heb ik vorige week ook al een blog geschreven. Een inspiration board mocht natuurlijk niet missen. Geniet van deze inspiratie en ga daarna naar Pinteres

t om de overige foto’s te bekijken. Nicole heeft er 75 bij dit thema verzameld!

Inspiration board the great gatsby
Fotocredit: Pinterest


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety