Inspiratie bord: veel kant, zwart/wit strepen en heel romantisch

Van een inspiratie bord kan ik ontzettend genieten. Al mijn creativiteit en zintuigen worden aangesproken. Het is of ik de stoffen voel, de geuren ruik en de toepassing al weet. Een toepassing die anders is, maar wel net past bij het idee dat ik al had. Soms moet ik ook niet te veel inspiration bords kijken …

Sinds kort probeer ik zelf inspiration boards te maken. Met vallen en opstaan probeer ik jullie te inspireren. Inspiratie zoeken voor bruidsparen is het doel van Wedspiration.

Nu kreeg ik zelfs een inspiratie bord toegestuurd door Giada van DONFLORITO!! Die had waarschijnlijk inspiratie, energie en tijd genoeg. Dank je Giada voor het verzamelen van deze geweldige ideeen! Ik heb er van zitten genieten. Veel kant en zwart/witte strepen. Gecombineerd met allerlei prints en materialen. Niet alles hoeft dezelfde kleur te hebben, maar wel qua stijl bij elkaar passen. Dan krijg je een stijlvol geheel.

Giada laat een paar mooie bruidsboeketten zien met pioenrozen, mijn favoriete bloemen voor een bruidsboeket. Op Pinterest heb ik een inspiratie bord met veel bruidsboeketten bij elkaar gezocht voor jou! Ook over het thema zwart/wit hebben we een inspiratie bord gemaakt. Die is helemaal geweldig!

Inspirationbord-01
Ontwerp van: Giada - DONFLORITO

  1. 30 juni 2013 @ 10:58 Margaret Tibi

  Je kan zoveel doen op je trouwdag met een thema kant, en vooral als je een vintage bruiloft hebt. Vooral ook met zwarte kant. Vergeet in deze tijd van het jaar ook de Dahlia’s niet, een geweldige bloem voor je bruidsboeket en decoratie.

  Beantwoorden

 2. 19 februari 2014 @ 10:23 Sarah

  Pioenrozen zijn ook mijn favoriete bloemen! Wat een goed idee om ze te verwerken in het bruidsboeket. Vooral samen met mijn exclusieve ring die ik heb besteld bij http://www.miotrouwringen.nl . De klassieke details van de ring samen met de Pioenrozen zijn de ideale combinatie!

  Beantwoorden

 3. 19 februari 2014 @ 10:23 Sarah

  Pioenrozen zijn ook mijn favoriete bloemen! Wat een goed idee om ze te verwerken in het bruidsboeket. Vooral samen met mijn exclusieve ring die ik heb besteld bij http://www.miotrouwringen.nl De klassieke details van de ring samen met de Pioenrozen zijn de ideale combinatie!

  Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety