Bruidskapsels en bruidsvisagie: The Beautiful Bride Compagny

Onlangs kreeg ik van een a.s. bruid de vraag of ik over bruidskapsels zou willen bloggen. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik van bruidskapsels en bruidsvisagie niet veel verstand heb. Bij dit onderdeel op de trouwdag ben ik eigenlijk nooit aanwezig. Dit vind vaak vroeg in de ochtend plaats en ik begin pas met werken – als professioneel ceremoniemeester – als de daggasten arriveren. Het lijkt mij wel heerlijk om ’s morgens verwend te worden en er geweldig uit te zien!! Belangrijk dat je een goede leverancier hebt!

Hieronder laat ik The Beautyful Bride Compagny aan het woord omdat ik van hen goede verhalen hoor in de trouwbranche en van de bruiden! The Beautiful Bride Compagny heeft ook een geweldige shop met originele artikelen voor je bruiloft. I love this!

Beautiful Bride Compagny

Natuurlijk wil je er op je trouwdag stralend mooi uit zien! The Beautiful Bride Company is gespecialiseerd in het verzorgen van  bruidskapsels en bruidsvisagie.

Ongeveer 6 tot 8 weken van te voren plannen we een proefsessie in. Tijdens deze proefsessie neemt één van onze ervaren stylistes alle tijd om samen met jou te bepalen hoe je er op je trouwdag uit wilt zien.

Natuurlijk wordt alles wat tijdens de proefsessie gebeurd heel goed vastgelegd. Er worden meerdere foto’s gemaakt van het resultaat en de styliste maakt uitgebreide aantekeningen van het geen zij gedaan heeft en welke materialen/producten ze gebruikt heeft. Uiteraard gebruiken wij goede haarproducten en professionele make-up producten van A-merken.

Wij vinden het heel erg belangrijk dat jij alle vertrouwen hebt in het resultaat en in het feit dat je zult gaan stralen op je trouwdag. Daarom zijn wij pas tevreden als jij dat ook bent!

Heb je een bepaald bruidskapsel voor ogen, maar ben je bang dat je haar te kort of te dun is? Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij maken graag gebruik van een ‘extraatje’ in de vorm van een haarstukje of een haarvulling. Hiermee creëren we kapsels met een zoals wij dat noemen WOW-factor. Je zult versteld staan van het resultaat, en niemand zal zien dat jij dit ‘extraatje’ in je haar draagt! Wil je graag een mooi accessoire dragen in je bruidskapsel? In onze webshop www.beautifulbrideshop.nl vind je onder andere een groot assortiment prachtige haaraccessoires.

De meeste bruiden die wij verzorgen kiezen voor een naturel make-up. Een lichte make-up in naturel tinten, zoals aarde- en roest tinten. Ben je gewend om in het dagelijks leven wat zwaardere make-up te gebruiken? Dan is een smokey-eye voor jou wellicht een hele goede keuze.

Of je nu kiest voor een naturel make-up of voor een smokey- eye, je wimpers mogen lang, vol en donker zijn! Onze prachtige, zeer naturel ogende kunstwimpers geven je make-up een extra boost! Je ogen zullen nog meer stralen!

We raden je aan om het maken van een afspraak voor het verzorgen van je bruidskapsel en bruidsvisagie niet te lang uit te stellen. Steeds meer aanstaande bruiden laten hun kapsel en visagie op professionele wijze verzorgen. Vooral de voorjaars- en zomermaanden zijn zeer populaire trouwmaanden. Het zou jammer zijn als we op jouw trouwdag volgeboekt zijn!

Wil je meer informatie over ons bedrijf of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Op onze website vind je heel veel informatie en onze contactgegevens.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety