Winnaars Bruids Foto Award 2012

Maandagavond ben ik naar Amersfoort gereden. Ik was uitgenodigd door de Bruidmedia om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de prijzen aan de winnaars van de Bruid Foto Award 2012. Dat leek mij natuurlijk wel leuk! Ik verheugde mij er op om te zien wie er gewonnen zou hebben en welke foto’s de vakjury en het publiek mooi vonden. Iedereen heeft een andere smaak.

Er zaten echt pareltjes tussen! Die ik je natuurlijk laat zien op Wedspiration. Binnen de zes categorieën was een vakprijs en een publieksprijs. De overige 8 kregen een eervolle vermelding, want tenslotte waren ze geselecteerd uit ruim 1600 foto’s!

Maar er was ook een over-al winnaar. Op deze foto hadden de meeste mensen gestemd! En die was voor Axel en Vivian Drenth van AVFotoreportages die samen  heerlijk 9 dagen naar Aruba mogen. De foto was ook echt prachtig! Aan het eind van de avond had ik zere handen van het klappen, maar het was het waard – zulke mooie foto’s – en die maak ik niet na!

Alle winnaars van harte gefeliciteerd!
Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety