Update Wedspiration + vintage trouwkaart

Het lijkt wel of iedereen alles voor de zomervakantie organiseert: trouwen, feesten, afscheid nemen, verjaren, kennismaken. Ik moet hard rennen om alles rond te krijgen. Dus ik doe het op Wedspiration even rustiger aan. Wil jullie alleen wel even laten zien wat ik gisteren heb gedaan. Ik ben bij Arjo van der Graaff geweest voor een styling shoot. Sinds een paar weken heb ik de site Stijlvolle trouwkaarten.nl. Vijf verschillende kaartenlijnen (trouwkaart, brief bij de trouwkaart, menukaart, dagprogramma, bedankkaartje) hebben we gefotografeerd. Ik had bij mijn ouders de kastjes overhoop gehaald, opzoek naar “schatten”. Het is gelukt om goede sfeerbeelden te maken met alle kaarten en spulletjes. De vintage lijn vind ik het leukst. Hoe vinden jullie deze stijl?


Wil je alle kaarten beter bekijken? Ga dan naar Stijlvolle Trouwkaarten.nlEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety