Aanvulling op service: Stijlvolle trouwkaarten.nl

Vrijdag gaat stijlvolletrouwkaarten.nl online. Stijlvolle trouwkaarten is een aanvulling op de service die Ceremoniemeesters van der Lelij levert aan bruidsparen. Naast het inhuren van een professioneel ceremoniemeester, het inspiratie blog Wedspiration nu ook een trouwkaarten service voor bruidsparen.

Het wordt een online trouwkaarten site met stijlvolle ontwerpen. Je kunt trouwkaarten, brieven bij trouwkaarten, bedankkaartjes, menukaarten, daprogrammakaarten in een en dezelfde stijl ontwerpen voor  jullie bruiloft. Een prachtige stationery voor de mooiste dag van je leven.

*********

Wil je na deel 1 ook  deel 2

van de Koninklijke bruiloft van Willem & Corine bekijken? Ga dan naar het blog van Ceremoniemeesters van der LelijEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety